free page hit counter

januari 27, 2004

Jag byter Robinson-Robban mot Bosse Bildoktorn

I en rolig artikel i the Christian Science Monitor funderar Jeremy Dauber om hur det skulle vara om man kunde byta figurer mellan tv-serier på samma sätt som man byter idrottsmän mellan olika NFL-lag. Han frågar sig vad som skulle hända om Hank Hill från King of the Hill bytte plats med Homer Simpson, eller om Angel (från serierna Buffy och Angel) skulle byta plats med Jack i Will and Grace.

Intressant tankeexperiment som skulle kunna vara lika intressant om man applicerade det på svensk tv. Undrar t.ex. vad som skulle hända om Orvar Säfström från filmkrönikan fick byta plats med Steffo från TV4:s morgon-tv, eller om Martin Timell från Äntligen hemma skulle byta jobb med Olle Waller i kanal 5:s Fråga Olle?

Skrivet av barse den januari 27, 2004 09:41 EM | TrackBack
Kommentarer

Jag tittade på Vita huset igår och kom att tänka på att det känns precis som att Jed Bartlett borde vara den riktiga presidenten och att Bush jr skulle passa mycket bättre som president i en tv-serie. Kanske inte i en så "seriös" serie som Vita huset, men kanske i nån slags sitcom (typ Javisst herr premiärminister eller Svarte orm.)

   Skrivet av: Barse den februari 3, 2004 09:33 FM

That was an interesting thought while I'm getting unlucky at doing crossroad games all the time since yesterday!

   Skrivet av: Patsy J. Moore den juli 26, 2019 03:56 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com