free page hit counter

april 16, 2004

Taco-örat, connecting people

Jag fick peta lite på den nya N-Gage-modellen idag och den lilla kram-stunden väckte oväntat habegär hos mig. Nya versionen av spelnallen är verkligen mycket bättre än den gamla, utan några egentliga nya funktioner. Den kändes bara kompaktare och snyggare på något vis.

Nokia har lyssnat på sina konsumenter och designat om telefonen så att man kan byta spel i den utan att behöva ta ur batteriet (som i den gamla N-Gage-telefonen) och dessutom kan man prata i den som vore den en alldeles vanlig telefon, elefantöra-greppet är ett minne blott. Dessutom ryktas det att priset ska bli väldigt konkurrenskraftigt.

Jag är visserligen väldigt nöjd med både min P800 och min GBA, men om någon skulle ge mig en N-Gage QD så skulle jag definitivt behålla den och använda den som reservtelefon eller reserv-spelkonsoll (och om Nokia (eller SonyEricsson) bestämmer sig för att släppa en bra spelnalle med UIQ2.x och Symbian 7.x så slår jag till direkt!).

Skrivet av barse den april 16, 2004 09:37 EM | TrackBack
Kommentarer

Dessutom påstår Nokia att den nya versionen blir billigare, vilket säkert passar marknaden.

Själv spelar jag aldrig, men jag blev lite nyfiken på nGage, eftersom det inte finns nån annan lika billig series 60-telefon med mp3, gprs, bluetooth, minnekort etc. Man kan alltså använda den också till annat än spel...

   Skrivet av: Peter Löfgren den april 19, 2004 12:35 EM

Gillar man s60 så är det en kanontelefon. Skärmen var grymt krispig och den kändes väldigt skön att hålla i, liten och massiv på nåt sätt. Själv är jag mer av en UIQ/os7-kille, så jag väntar nog på SE:s nästa UIQ-nalle i stället.

   Skrivet av: Barse den april 19, 2004 02:19 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com