free page hit counter

november 10, 2004

"No, Mr Covenant," she repeated for the third time. "I can't do that."

Döm om min förvåning när jag praktiskt taget snubblade över The Runes of the Earth på Akademibokhandeln. Jag som trodde att Thomas Covenant, den gamle leprasnubben, var död och begraven men ack vad jag misstog mig.

Jag började självklart läsa så fort jag fått boken i min hand och än så länge så håller den mig i ett järngrepp. (Hoppas att det inte dröjer så länge innan fortsättningen dyker upp. Det ryktas om att det ska bli fyra böcker i sista Covenant-krönikan.)


[köp boken hos Bokus]

Skrivet av barse den november 10, 2004 06:58 EM | TrackBack
Kommentarer

Wow! Oj vad glad jag blir. Här ska julklappshandlas, fast risken är förstås stor att de sanna entusiasterna också snubblar över en trave böcker innan det är dags att öppna paket. Är den bra?

   Skrivet av: Jorun den november 10, 2004 09:25 EM

Boken har mig som i ett järngrepp. Det kommer att bli en outhärdlig väntan till dess att del två kommer ut. (Det sägs att "Runes" slutar i en cliffhanger...)

   Skrivet av: Barse den november 11, 2004 09:47 FM

Vill läsa! Vill läsa! (Undrar när den köps av biblioteket på engelska. Och släpps på svenska, jag har de första sex på modersmålet.) Sista krönikan borde vara tre delar men en extra bok, hey, jag klagar inte.

   Skrivet av: Jenx den november 11, 2004 12:07 EM

Snacka med din bibliotekarie vetja. Det brukar nästan alltid gå hem om man ber att dom köper in en bok. (Jag har själv suttit i en sån inköpsgrupp på ett bibliotek och det är jättesällan som någon låntagare ber att man ska ta in en viss bok, så när någon väl gör det så blir man glad.)

Jag vet inte var jag fick det där med fyra böcker i serien ifrån, jag tror jag läste det på Amazon eller på någon recensionssida.

   Skrivet av: Barse den november 11, 2004 03:38 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com