free page hit counter

december 14, 2004

Skaffa ett liv!

Uttrycket "skaffa ett liv" dyker upp i huvudet på mig när jag läser om nörden som har köpt en fantasiö för 180000 pix. Självklart rör det sig om MMORPG-missbrukare som tar sig för att göra såna saker, men man undrar om han inte hade kunnat ha lite roligare för pengarna i den verkliga världen? Ännu underligare blir det när man betänker att han ödslade pengarna i kalkonspelet Project Entropia (som måste vara det tråkigaste multiplayerspel som världen skådat).

Skrivet av barse den december 14, 2004 11:22 EM | TrackBack
Kommentarer

Tråkigt? Är det inte så att Entropia är ett av de få MMORPG-spel där en deltagare kan klara sig bra utan att slåss mot monster eller andra spelare jämt och ständigt. Själv har jag inget emot spel med strider såsom World of Warcraft (spelade betan tidigare), men det finns de som inte är så våldsamma av sig.

Sedan är det sjukt högt pris för något som inte finns, men det är det å andra sidan för konst och andra samlarföremål också. En tavla av en "kändis" kan säljas för 12 miljoner utan att folk reagerar nämnvärt, men jag undrar om inte killen som köpte den virtuella ön kommer att ha mer kul med sin ö, än en konstsamlare har med sin tavla?

   Skrivet av: Markus "LAKE" Berglund den december 17, 2004 12:05 EM

Entropia är säkert ett av många MMORPG-spel där man kan klara sig utan att slåss, men det är fortfarande riktigt tråkigt. Spelet bygger ju på att man ska betala in pengar för att bli framgångsrik i spelet. Hur kul är det för en som verkligen är grym på att spela att veta att någon annan som är kass bara kan låna pappas mastercard och pynta in några tusingar för att lyckas mycket bättre.

   Skrivet av: Barse den december 20, 2004 04:16 EM

Jag tror inte att jag skulle gilla att spela Entropia, men jag tycker inte att det är ett konstigare med ett MMORPG som tar betalat lite "pö om pö" istället för att ha en fast månadsavgift. Det är inte konstigare än att skillnaden "Uno" och "Magic the Gathering"(samlarkortspelet). Sen kan det fortfarande vara ett mycket dåligt spel, det kan jag inte bedömma eftersom jag inte har spelat det.

Men min huvufpunkt i förra inlägget var egentligen att en "icke existerande" ö kan vara värd mer än 200.000:-. Precis som en konsert som varar i en timme kan vara värd 5.000:-. Gillan man de tre tenorerna så gör man det, helt enkelt. (Eller annat valfritt exempel)

   Skrivet av: Markus "LAKE" Berglund den december 20, 2004 09:14 EM

Jag har däremot spelat Entropia och jag kan avslöja att det faktist är riktigt tråkigt. Visst,det kan säkert ha hänt en del grejor sedan senaste konkursen men min gissning är att spelet fortfarande suger.

Din huvudpunkt kan jag hålla med om, att något "icke existerande" kan vara värt en hel massa pengar, men jag tycker ändå att Entropia-investeringen är tämligen dålig. Varför inte köpa en juste rymdbas i Project Eve i stället, eller ett bra fiskespö i Final Fantasy?

   Skrivet av: Barse den december 22, 2004 10:14 FM

Jag tycker det verkar helt stört! Han kunde ju köpt sig en sprillans ny bil för pengarna, eller nått annat av samma värde.

   Skrivet av: Kalle den augusti 19, 2006 06:08 EM

Det är när killet utnyttjat alla imaginära resurser på ön, sålt ut de imaginära fiskerättigheterna, sålt icke-existerande, imaginära tomter vid det imaginära havet (där den imaginära solnedgången sägs vara särskillt förtjusande)som vi väl får se vem som skrattar sist. Jag är övertygad om att hans imaginära investering säkert kommer att ge en massa högst icke-imaginära stålar.

Sen skadar det ju inte om man göra samma investeringe i ett roligare spel förståss...

   Skrivet av: christoffer den september 20, 2006 01:11 EM

ok. jag skulle heldre köpa ett knull för dom pengarna.

   Skrivet av: muff den juni 20, 2007 09:32 FM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com