free page hit counter

december 22, 2004

Fem julklappstips i sista minuten

Om ni, liksom jag, känner av julpaniken så kommer här några sista minuten-tips på bra och billiga julklappar som man kan snickra ihop i sitt eget hem.

Årets fynd var definitivt Kjell Ericssons kalenderprogram som skapar snygga utskrivbara bildkalendrar. Lite snabbframkallning på närmaste digitallab och några fotohörn så får man dessutom kanonkvalitet på bilderna utan att bli utfattig.

Har man inget vackert att visa upp i en kalender så kan man baka ihop ett pepparkakshus. Vem skulle inte bli överlycklig av att få en brun Höga kusten-bro eller ett Taj Mahal som går att äta?

Orkar man inte baka så kan man alltid bränna en CD-skiva med bra livemusik. På Internet Archives sajt Live Music Archive finns det över 18000 konsertinspelningar med band/artister som t.ex. Calexico, Grateful Dead, Gary Jules och Godspeed You Black Emperor!. Tanka hem och bränn CD-isar med gott samvete, all musik på sajten är royaltyfri och helt laglig att ge bort.

Mitt sista panik-tips är att man faktiskt kikar igenom bokhyllan eller skivsamlingen och letar fram en riktigt bra bok eller skiva och slår in. När julen är över, köinfernot har avklingat något och när januaripengarna har trillat in på kontot så kan man ge sig ut på stan och "köpa tillbaka" det man gett bort.

Skrivet av barse den december 22, 2004 07:04 EM | TrackBack
Kommentarer

HADe man inte åtminstone kunnat få cred för att jag hittade kjelles sida??

   Skrivet av: Frun den december 22, 2004 11:33 EM

Okej: Massor med cred till frun som hittade Kjelles sida.
Fett med respekt för det grymma upphängningssystemet som du designade också!

   Skrivet av: Barse den december 23, 2004 09:46 FM

Tack tack :-)

   Skrivet av: Frun den december 23, 2004 01:35 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com