free page hit counter

januari 16, 2005

Festliga femman v02

Femman handlar idag om festliga polare, coola talanger och urflippningar.

1. Vem är den festligaste person du känner?
Mycket svår fråga! Jag har åtminstone två kollegor som är riktigt festliga, men på ganska olika vis. Dessutom har jag en gammal barndomskamrat som också är riktigt underhållande och på samma gång trevlig. Jag tror inte att jag vill utnämna (eller namnge) någon specifik person.

2. Vad är det sjukaste du någonsin gjort?
Jag vet inte om jag någonsin har gjort något sjukt. Jag har gjort många dumheter och ett par grejor som jag ångrar, men inget som jag skulle beteckna som sjukt.

3. Vilken är din coolaste talang?
Kanske att jag är rätt kvick på att lära mig nya grejor och på att lösa problem. Eller, nej förresten, min coolaste talang är att jag är den grymmaste brainstormaren som finns.

4. När flippade du senast ur?
Igår eftermiddag när jag klev på en plastburk som min son lekt med. Men det blev som vanligt en mycket kort urflippning bestående av ett morr, lite sammanbitna tänder och ett djupt andetag. Jag flippar väldigt sällan ur på riktigt.

5. Har du haft någon frisyr som verkligen inte var att leka med?
Eh, nja, jag har väl inte haft så mycket hår att leka frisyr med... När jag var 18 så hade jag värsta sjökapten-looken. Jag hade rödlätt helskägg, ovårdat hår, runda glasögon och rökte rak pipa.

Skrivet av barse den januari 16, 2005 04:31 EM | TrackBack
Kommentarer
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com