free page hit counter

februari 17, 2005

Goda grannar

Det har dykt upp en ny blogg på Krillan så nu är jag inte längre ensam bloggare i denna avlägsna avkrok av Kungsholmen. Bloggen heter "+ En röst ur folkdjupet. __________//* och den skrivs av en 43-årig arbetslös Trivial Pursuit-spelare som översätter kioskromaner på ledig tid. Vi har förmodligen stått i samma kö på Netto eller på Konsum på Krillan och funderat på vad vi ska skriva om i våra bloggar utan att veta om att den andre var bloggare.

Tyvärr verkar den för tillfället vara lite svårläst, åtminstone med IE, FF och Opera. (Om du använder Opera så är det bara att pilla lite på kameraknappen så blir sidan lättläst och bra. Ta bort bilderna och byt stylesheet till accessibility så blir det fint.)

Skrivet av barse den februari 17, 2005 04:30 EM | TrackBack
Kommentarer

Det måste ha blivit något fel på någon siffra, jag är ej bosatt i Kristineberg, emellertid så har jag jobbat där, inom hemtjänst, då var jag ofta på Konsum för att inte tala om bageriet, posten och fotvården, men det är massor av år sen.

   Skrivet av: En röst ur folkdjupet den maj 10, 2005 02:07 FM

Fel måste det ha blivit. Jag såg att din blogg försvann från Krillan-rutan på var är du för ett tag sedan.

Jag har förresten fått en ny blogg-granne på Kristineberg som heter Fashionista. Jag slår vad om att det finns fler Kristinebergsbloggar som ännu inte givit sig till känna.

   Skrivet av: Barse den maj 10, 2005 08:49 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com