free page hit counter

februari 20, 2005

Femman v. 07

Femman handlar om fylleri och dumheter.

1. Minns du din första fylla? Berätta.
Nix, jag minns faktiskt inte min första fylla. Jag drack ganska försiktigt under tonåren så att avgöra vilken den första certifierade fyllan var är svårt.

2. Hur är du när du är full?
Glad, snygg och trevlig förstås. Är inte alla det när de är fulla?

3. Har du någongång supit så du kräkts/somnat/fått minnesluckor?
Det har hänt några gånger att jag har kräkts eller somnat, men några minnesluckor har jag aldrig fått. Det var dock länge sedan jag ölade så hårt att jag kexade eller somnade.

4. Vad är det knäppaste du gjort på fyllan?
Jag vet inte om jag har gjort så mycket dumheter på fyllan. Mitt omdöme är i det närmaste oklanderligt när jag fått alkohol i kroppen. Visst har det blivit lite oprovocerat fyllehångel och sånt, men jag har nog aldrig vaknat upp med ågren dagen efter och ångrat saker jag gjort i fyllan.

5. Hur ofta blir du full nu för tiden?
Typ aldrig. Det måste vara minst ett och ett halvt år sedan. Sonen, som är 14 månader, har inget som helst ölsinne så vi tvingas att hålla igen på spriten här hemma. Jag kan inte påstå att jag var någon storfestare innan heller. Under studietiden svingades det både en och annan bägare, men sedan har intresset för spirituosa avklingat markant. Jag tycker nog inte att det är lika intressant längre. (Eller så har jag smittats av något luftburet straight edge-virus. Jag slutade snusa för ett år sedan, helt utan anledning och det tyder väl på en begynnande straight edge-ism?)

Skrivet av barse den februari 20, 2005 10:49 FM | TrackBack
Kommentarer

Oj, vad tråkigt det skulle bli om jag skulle svara på den där femman...

   Skrivet av: Enar den februari 21, 2005 04:27 EM

Då får du väl hoppa över den då din gamla godtemplare.

   Skrivet av: Barse den februari 21, 2005 08:27 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com