free page hit counter

mars 11, 2005

Fredagsfyran V10

Det känns lite underligt att svara på sina egna fredagsfyra-frågor, men jag kan helt enkelt inte motstå frestelsen.
Temat är Hypotetiska frågor:

1. Om du fick ett piller som gjorde dig osynlig för en timme, men som sedan gjorde att du förlorade ena handens tumme permanent, skulle du då ta det och i så fall när och var?
Jo jag skulle nog offra högertummen för en timmes osynlighet. Förmodligen skulle jag planera en skön stöt eller göra nåt annat som skulle kunna ge mig en massa möjligheter efter att osynligheten har avklingat. Kanske skulle jag kunna utnyttja osynligheten till att plåta George Bush i duschen och sedan använda fotot för att utpressa honom och tvinga honom att göra grejor åt mig (som virus-utpressningen i 24 ungefär).


2. Om du kunde resa tjugo år framåt eller bakåt i tiden, men inte komma tillbaka till nutiden, skulle du göra det och i så fall framåt eller bakåt?
Nja, nej jag tror inte det. Om jag skulle tvingas välja så skulle jag åka tillbaka 20 år. Jag är ganska nöjd med mitt liv hittills, men det finns säkert saker som man skulle kunna göra lite bättre.


3. Om du kunde byta kön på en nu levande person, skulle du då göra det och i så fall på vem?
Vet inte. Det är ju ganska taskigt att byta kön på någon som inte vill, men å andra sidan finns det chauvinister av både han- och honkön som skulle må bra av att testa på ett lagbyte. Jag kanske skulle bjussa någon som verkligen ville byta på det perfekta könsbytet. Eller förresten, jag skulle göra om någon av missionsprovinsens biskopar. Om de bestämmer sig för en egen ärkebiskop så skulle jag välja honom.


4. Om du fick välja på att kunna flyga eller ha röntgensyn, vad skulle du välja?
Röntgensyn lätt! Fatta vilka hemligheter man skulle kunna snoka fram! Jag kunde plocka några företagshemligheter eller militära hemligheter och sälja dem för stora summor pengar. För pengarna skulle jag kunna köpa en riktigt bra ryggsäcksraket så att jag fick flyga också. Dessutom skulle man aldrig behöva känna sig nedtryckt av någon. Om man fick scenskräck så kunde man inte bara tänka sig att publiken satt och tittade på en i sina underkläder, man skulle till och med kunna uppleva det. Vilket moraliskt övertag man skulle ha!

Skrivet av barse den mars 11, 2005 02:48 EM | TrackBack
Kommentarer
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com