free page hit counter

mars 12, 2005

Rätt låt vann (trots att den inte ens tävlade)

Annica Tiger går ut redan innan omröstningen är färdig och säger att fel låt vann och att startfältet är osedvanligt svagt. Jag håller med om att årets låtar var svaga (med undantag av Caroline Wennergrens låt som jag tyckte rätt bra om) men det fanns trots det en solklar vinnare på globens scen. Helt plötsligt hoppade nämligen Carola fram och sopade mattan med alla i lokalen. Trots att låten hon framförde inte var särskilt catchy så gick det inte att undgå att imponeras av hennes sanslösa pipa och hennes totala professionalitet. Jag har sagt det förut och jag kommer att säga det igen: Carola är grym och hon skulle kunna bli hur stor som helst internationellt om hon bara fick lite bra låtmaterial och kanske lite hjälp med marknadsföringen. Jag minns att jag tänkte precis så när Carola sjöng i hyllningsmedleyt för Burt Bacharach på Polarprisutdelningen för några år sedan. Hennes insats då var åtskilliga klasser bättre än de andra sångarnas. Viva Carola!

Skrivet av barse den mars 12, 2005 09:39 EM | TrackBack
Kommentarer

jag fattar inte hur du kan tycka att wennergren var bra (såg att chadie tyckte det samma i annicas blogginlägg.), hon sjunger ju falskt, hon gjorde det ikväll och jag tyckte hon gjorde det i trailern jag såg tidigare (jag såg inte växjöuttagningen)

   Skrivet av: Jonas Bergenudd den mars 12, 2005 10:21 EM

Men jag håller med om att Carola var bäst...

   Skrivet av: Jonas Bergenudd den mars 12, 2005 10:22 EM

Håller med om att startfältet var svagare än på många år. Men det var helt klart rätt låt som vann! Las Vegas är en dunderhit med vinstpotential ute i Europa. Äntligen skickar vi inte en GANSKA bra schlagerlåt utan en modern och fräsch showlåt med en duktig musikalartist. Carola skulle kunna vinna vilken musiktävling som helst med en bra låt.. Det finns INGEN annan i Sverige med så bra röst...

   Skrivet av: agaton den april 10, 2005 05:26 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com