free page hit counter

mars 30, 2005

Dags för pension!

Det har varit mycket snack om sondmatning i de utländska nyheterna i veckan med anledning av hela spektaklet kring den stackars Terri Schiavo. Nu ser det ut att vara påvens tur att få sin mattillförsel reglerad av en slang. Jag tycker att det börjar bli plågsamt att se den sjuke gamle mannen försöka göra sitt jobb och jag hoppas att han på något sätt lyckas ta sitt förnuft till fånga och bestämmer sig för att gå i pension. När man mår så dåligt som han gör så ska man inte behöva jobba, även om man råkar vara påve. Det är ingen som kommer att tycka att han är någon latmask som fegar ur för tidigt. Det är inget skamligt i att vara sjukpensionär.

Skrivet av barse den mars 30, 2005 04:02 EM | TrackBack
Kommentarer

Påven får inte gå i pension. Han skall dö på sin post. Så har det alltid varit och kommer alltid att vara. Så har jag uppfattat det i alla fall.

   Skrivet av: Jerry den mars 30, 2005 05:56 EM

Nja, han kan faktiskt avsäga sig sitt ämbete också. Däremot kan han inte bli avsatt av någon så om han vill sitta hur länge som helst.

Läs mer om påveriet här.

   Skrivet av: Barse den mars 30, 2005 06:34 EM

Your good knowledge and kindness in playing with all the pieces were very useful. I don’t know what I would have done if I had not encountered such a step like this. solitaire unblocked

   Skrivet av: Ruairidh Legge den november 7, 2019 01:57 FM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com