free page hit counter

maj 11, 2005

Gästbloggare

Om en vecka landar vi i Afrika och jag kommer att försöka blogga så gott jag kan under vår vistelse där nere, men för att vara på den säkra sidan så har jag dessutom fyllt på med två gästbloggare som förmodligen kommer att ge sig till känna vad det lider. Om det börjar det dyka upp inlägg undertecknade "Kocken" eller "Janus" här på Barseblog så frukta inte, de är alltså bägge två godkända och licensierade gästbloggare som båda har en hel del intressanta saker att berätta. En närmare presentation av de bägge avbytarna ska jag försöka skriva ihop senare under veckan om jag hinner och om inte så gissar jag att de själva kommer att presentera sig inom kort.

Det kommer alltså med största sannolikhet att bli en mycket spännande månad på bloggen med direktrapporter från Sydafrika och Namibia samt med intressanta och överraskande inlägg från två färska skribenter (varav den ena vill skriva under pseudonym för att inte förstöra sina karriärmöjligheter). Stay tuned, som man säger i utlandet!

Skrivet av barse den maj 11, 2005 10:51 EM | TrackBack
Kommentarer

Oooo, pseudonym! Det gillar jag, sätter fart på spekulationerna. Är det en regerngtjänsteman? Är det en svinfarmare? Är det Björn Borg? Är det Anitra Steen?

   Skrivet av: Enar den maj 12, 2005 09:07 FM

Personen i fråga vill vara helt anonym, men jag kan avslöja att jag är övertygad om att det inte är Anitra Steen.

   Skrivet av: Barse den maj 12, 2005 09:49 FM

hmmm...ska Peter Stein börja gästblogga??? Intressant :-)

   Skrivet av: Günther Fliesenburgh den maj 12, 2005 03:29 EM

Nä, jag tror inte att Peter Stein kommer att gästblogga på min blogg. Men nu får ni sluta gissa för det kanske börjar brännas och jag vill inte avslöja vem personen är.

   Skrivet av: Barse den maj 12, 2005 04:10 EM

Det ska bli spännande att se vad som sker när du är i Afrika. När katten är borta... Och anonyma bloggare är ju inne just nu.

   Skrivet av: Chadie den maj 12, 2005 10:01 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com