free page hit counter

maj 19, 2005

Janus hälsar på

Barse bad mig förgylla hans blog med lite vardagsvisdom under hans frånvaro och då jag är inte den som backar när någon ber mig bre ut mig i etermedierna kommer här en första hälsning.

(Hoppas ni har det bra där nere i värmen, jag är INTE avundsjuk alls. Nänemensan!)

Att jag nu själv blivit en bloggare känns lite underligt. Jag menar, bloggande har man ju hört talas om. Verkar fasligt inne, värsta modeflugan. Just därför är det udda för mig. Jag har nog inte hoppat på en trend i tid sedan Converse-skor blev inne igen, och då endast på grund av att jag inte tog av mig dem när de blev hopplöst ute.

Känns dock lite sekteristisk den här bloggvärlden, när man ser på den utifrån. Ett globalt brödra- och systraskap med interna koder (både semantiska och binära), en verksamhet som är tidsslukande och beroendeframkallande och allt inordnat i en mystisk hierarki där några är heta och andra gårdagens nyheter. Mycket långt ifrån den sunda, världstillvända och hälsomedvetna roll- och brädspelshobby där jag vuxit upp.

Men, jag lovade Barse att inte hetsa mot folkgrupp eller att syssla med personangrepp så jag slutar nu. I framtiden blir det nog mest spel och snuviga barn.

/Janus

Skrivet av Janus den maj 19, 2005 08:44 EM | TrackBack
Kommentarer

Välkommen. Det är inte så sekteristiskt som det verkar.

   Skrivet av: Johnny den maj 20, 2005 01:14 EM

Uffe E tycker nog inte att Livets ord är så sekteristiskt heller, beror väl på vem man frågar...

   Skrivet av: Enar den maj 22, 2005 12:12 FM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com