free page hit counter

juni 10, 2005

Sista helgen i Windhoek

Nu har vi kommit tillbaka till Windhoek efter en kortsemester i Swakopmund och tro mig det finns massor att berätta, men som vanligt så har jag inte tillräckligt med tid för att skriva ner allt. Det fär bli en ordentlig genomgång av bilder, dagboksanteckningar och upplevelser när jag kommer hem.

På bilden ovan kan man i alla fall se en av pelikanerna som vi träffade när vi var ute och åkte båt i Walvis bay tillsammans med skepparen Ingo. En mycket behaglig upplevelse, trots att vi inte fick några av de utlovade ostronen. (Pålandsvinden hade svept in en massa svavel från havet så ostronen var temporärt förgiftade, vilket frun inte alls grät över. Hon lider nämligen av djup och irrationell ostronskräck.) Sonen fick ocks&arin;g ett av sina första ordentliga barndomstrauman när 200-kilossälen Flipper plötsligt hoppade upp på båten och satte sig bredvid honom. Han vande sig dock ganska fort med sälarna och vågade nästan klappa en av de sista silldoftande friåkarna.


Stor säl, liten pojke

Nu ska jag springa iväg och hämta en folkabuss och börja packa flyttlådor i den. Förmodligen blir detta också det sista blogginlägget från Namibia. Vi åker tillbaka till Sverige på tisdag och på onsdag är det business as usual igen.

Skrivet av barse den juni 10, 2005 10:51 FM | TrackBack
Kommentarer

Såg på din vanliga hemsida att du har en fin presentation av din släkt och att den var gjord med programmet Min Släk. Jag var bara nyfiken på om du altererat mycket av den presentationen eller om det var en export rakt från programmet. Snyggt och lättnavigerat var det iaf.

   Skrivet av: jebo den juni 11, 2005 07:56 FM

Det är exporterat direkt från MinSläkt. Ett mycket köpvärt program som jag rekommenderar varmt.

   Skrivet av: Barse den juni 11, 2005 01:02 EM

En sådan mycket användbar artikel. Mycket intressant att läsa den här artikeln. azaleasdolls

   Skrivet av: samuelddarden den juli 17, 2019 01:39 FM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com