free page hit counter

juni 20, 2005

Non snusing generation


A non snusing generation

Non smoking generation lanserar sin nya snusslutarkampanj lagom till rökstoppet på krogarna. Bra initiativ tycker jag. Tobaksbolagen lär nog ta alla chanser de kan för att få folk att börja snusa för att täcka upp förlusterna som de gör när krogpubliken börjar fimpa. Gå inte på den lätta, sluta helt i stället! Det blir ju bara jättejobbigt att sluta snusa sen.

(För den som vill ha lite insikt i hur jobbigt det kan vara att sluta snusa rekommenderas Snusslutarbloggen.)

Skrivet av barse den juni 20, 2005 12:11 EM | TrackBack
Kommentarer

Jag är inte lika säker på att taktiken är riktig. Den riskerar att relativisera de båda bruken.

I själva verket är röktobaken oerhört mycket mer skadlig för kroppen, så det vore sorgligt om folk börjar likställa dem.

Snusförbudet i EU kostar 200 000 liv

   Skrivet av: Anders den juni 20, 2005 12:39 EM

Jag är fullt medveten om att det är svinfarligt att röka, men jag tror inte att snusning är rätt sätt att komma åt rökningen. Många rökare jag känner har försökt sluta röka genom att snusa och resultatet blir bara att de både röker och snusar.

Snus är inget bra sätt att sluta röka på. Bara för att snusning inte är någonstans i närheten av lika farligt som rökning så betyder det inte att det är ofarligt. Hjärtat, lederna, ryggen och diverse andra grejor i kroppen tar stryk av nikotinet så varför inte sluta helt med nikotin när man ändå slutar röka?

   Skrivet av: Barse den juni 20, 2005 03:11 EM

Klart som fan att man ska snusa!! det e livet ! det e gott som fan och man känner sig avslappnad när man lägger in en! vem fan bryr sig om att det e farligt man har ju bara ett liv ;) + att det e kort! så varför ska man göra saker som e trygga ! SNUS <3 snus <3 snus <3 snus <3 snus<3
SNUS ÄR BRA FÖR KROPPEN :) tjaaoooo!!!!!!!

   Skrivet av: anders den januari 24, 2007 07:39 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com