free page hit counter

november 17, 2005

Brittisk dokusåpa i "rymden"

Times Online rapporterar om en ny dokusåpa som börjar sändas den 7:e december på Channel 4 i England. Serien, som har skapats av samma bolag som tog fram Big Brother, går ut på att nio personer får tävla om en plats i en rymdkapsel. Haken är bara att hela uppskjutningen kommer att fejkas och spelas in i en studio. Frånvaron av tyngdlöshet kommer att förklaras för "astronauterna" med att rymdfärden sker i "närrymden" där man fortfarande påverkas av gravitationen. Uttagningstävlingen och astronautträningen sker vid en påhittad "rysk" rymdbas som egentligen är ett engelskt flygfält som skyltats om.

Frågan är väl bara vad som händer om någon av de tävlande fattar att det är något lurt på gång. Personligen skulle jag nog bli lite misstänksam av att jag fortfarande var lika (attans) tung som vanligt, trots att jag var ute i "närrymden". Lite lättare borde man väl ändå känna sig där ute.

Å andra sidan ska det bli roligt att se lite på serien när femman eller trean köper in den. Framför allt måste sista avsnittet vara helt underbart när man får se "astronauternas" miner när programledaren knackar på rymdkapselns dörr och frågar om han/hon får komma in...

[Via: tvsquad]

Skrivet av barse den november 17, 2005 08:42 EM | TrackBack
Kommentarer
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com