free page hit counter

november 28, 2005

Carola: - Jag är i extas...

Startfältet för nästa års melodifestival har tillkännagjorts och det är inget snack om att Carola kommer att krossa allt motstånd utan att ens behöva anstränga sig. Ingen av de andra artisterna kommer att ha en strimma av en chans (om det inte införs ett nytt viktigt moment där man testar deltagarnas schlagerkunskap, då Björn Kjellman kanske kan klå henne på poäng). Säga vad man vill om henne men sjunga det kan hon. Vassare pipa än hennes är det svårt att hitta här uppe i norr. Kanske lossnar den internationella karriären också om hon vinner hela eurovisionsschlagern.

I övrigt är väl blandningen av tävlande ungefär som den varit tidigare, även om det börjar bli fler och fler före detta silikonbröstmodeller som släpps in i tävlingen (var de nu ska där att göra?). Buskis-kvoten är också fylld då Electric Banana Band, Östen mä Resten och Günther ska vara med och tävla. Enda skrällen vore väl om Pontare för en gångs skull kunde ställa upp med en stark låt som inte inbegriper indianer och nordman-utstyrsel. Han har också både röstresurser och sångteknik som räcker långt. Om han skulle komma in i en snygg kostym och köra en ordentlig schlager-ballad med lite drag i så skulle han kunna göra en skräll och sno vinsten från Carola. Resten av startfältet kommer inte ens att komma i närheten av henne.

Skrivet av barse den november 28, 2005 10:53 EM | TrackBack
Kommentarer

Carola har ju vunnit två gånger förut, och det ledde ingenvart. Jag tror inte den här gången blir annorlunda.

   Skrivet av: isecore den november 28, 2005 11:40 EM

Nä, det blir nog inte det, tyvärr. Ibland önskar jag att hon kunde göra sig av med den där glansiga sekt-blicken, det väna, hjärntvättade röstläget och bara sjunga arslet av allihopa. Hon har de artistiska resurserna. Synd bara (både för oss och för henne) att hon är på en helt annan planet, rent mentalt.

   Skrivet av: Barse den november 29, 2005 10:02 FM

Jag älskar Carola, hon har en fantastisk röst! Men låten var inte bra, och jag hoppas verkligen inte att hon går vidare till Aten. Hon kommer aldrig lyckas där nere. Har hörs några andra länders låtar nu, nä det kommer inte gå bra för henne.. Skulle kanske gjort det för 10 år sedan, men inte nu. Det ska vara "turklåtar" om du förstår. Eld, trummor och allt sånt där.. Jag hoppas BWO, Rednex, The Poodles eller Magnus tar hem detta.

   Skrivet av: tingilya den mars 15, 2006 12:39 EM

Snick-snack! Carola kommer att sparka stjärt, både i den svenska finalen och i den stora eurovisionstävlingen, tro mig. Visst hade det varit roligt med Poodles som det svenska bidraget men jag tror att bred och folklig slår skön och lätt ironisk varje gång.

   Skrivet av: Barse den mars 16, 2006 11:24 FM

Jojo, Carola vann. Det var väl inte så svårt att förutse. Det kunde jag ha berättat för ett år sedan om jag bara vetat då att hon skulle ställa upp i år.

   Skrivet av: Barse den mars 18, 2006 10:04 EM
Bloggtoppen.se BlogRankers.com