free page hit counter

november 30, 2005

Mysteriet Lost

Om en kvart börjar nästa avsnitt av Lost och nu är vi nästan ikapp USA (och inspelningen som pågår för fullt). (Kvällens avsnitt på TV4 är det sjätte i säsong två och det nionde avsnittet sänds i USA om ytterligare några timmar.) Jag tyckte att avsnitt fem var ganska lamt, och ska man tro diskussionerna så lär kvällens del också vara ett av säsongens mindre bra avsnitt. Tydligen ska man få veta vad som hände med de andra överlevarna (och förhoppningsvis hur det gick med Shannon som fick en kula i sig i slutet av förra avsnittet).

Jag tror i alla fall att serien kommer att ta ny fart ganska snart och hoppas innerligt att ryktena om en långfilm som avslutning på säsong två (och också hela serien) är sanna. Det vore tråkigt om det blev någon slags evighetsserie med där mysterierna bara visar sig vara meningslösa stämningshöjare a la "the Owls are not what they seem"-grejen i Twin Peaks. Jag tror i alla fall att författarna till Lost kommer att knyta ihop säcken.

När jag får tid ska jag undersöka King Cross State Police's hemsida och försöka hitta några nya ledtrådar. Man kan få hjälp med lösenordet in om man vet svaret på frågan "What did one snowman say to the other?"...

Skrivet av barse den november 30, 2005 08:48 EM | TrackBack
Kommentarer
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com