free page hit counter

februari 03, 2006

Bläh

Nu är jag trött på det här. Jag sitter och dumsurfar utan något egentligt mål när jag i stället borde ta mig i kragen och göra nåt ordentligt som att tömma diskmaskinen eller läsa färdigt den där boken. Här kommer några länkar som jag tänkte skriva något om. Typ nåt om "gamla godingar" eller nostalgi. Det orkar jag inte, så det får bli länkar i lösvikt i stället.

 • Bröderna Dal
 • Agaton Sax
 • Ideell Rebell - med nedladdningsbara mp3:or och gôtta.
 • Semlons gröna dalar. Någon som minns den?
 • Sant och Sånt med Staffan och Bengt.

  Dessutom hittade jag en intressant artikel (som inte har med nostalgi att göra) om något som kallas för en Aerosan. Det ser ut som en sån där pimpel-ark, fast med kanoner på sidorna och en fet propeller där bak. Kanske en bra idé för den som börjar tröttna på pimpelfiske och tycker att det är kallt att sitta på älgpasset?

  Skrivet av barse den februari 3, 2006 09:40 EM | TrackBack
 • Kommentarer

  YES! Brödrene Dal! Jösses vad jag saknar den serien. Jag var väl ca 7-8 år när den sändes i TV första gången. Numera finns den ju att köpa på DVD och om inte den norska kronan vore så djävulskt dyr så kanske jag skulle göra det.

     Skrivet av: spidercrazy den februari 4, 2006 10:20 EM

  Kul att du tipsar om Ideell Rebell. Faktum är att bandet fyller 20 år i år (men har inte spelat de senaste 9 åren). Nu blir det dock stor jubileumsspelning/fest på Musikens Hus i Göteborg den 20 maj. Kanske följer vi upp med några spelningar runt om i landet.

  mvh
  Karl


     Skrivet av: Karl Radikal den mars 27, 2006 03:07 EM

  Karl: Det var roligt att höra att ni ska spela igen! Skriv gärna en rad (t.ex. här) när ni har bestämt er om ni ska göra fler spelningar runt om i landet. Det skulle vara jättetrevligt om ni kunde boka in en spelning i Stockholm.

     Skrivet av: Barse den mars 27, 2006 03:19 EM

  Det går bra att samåka med Karl Radikal till spelningen i Göteborg. Karl äger en större fastighet strax norr om Stockholm vore lycklig över att få med dig i limon.

  Vi andra stämplar ut från jobbet och går till festen.

  Per Proletär

     Skrivet av: Per Proletar den maj 3, 2006 07:40 EM

  Det hade varit otroligt roligt att åka med till Götet och lyssna på er men tyvärr har jag redan bokat upp mig den 20:e. (Jag ska sitta i riksdagshuset och hjärntvättas till att bli en fullfjädrad regimförespråkare för att rädda härskarpartiet ytterligare en mandatperiod. Tror de åtminstone...)

     Skrivet av: Barse den maj 6, 2006 01:38 EM

  Såg att du undrar om vi kommer till Stockholm. Visst gör vi det! Nästa lördag, den 11 nov 21.30-01.00 gör vi en spelning i bäst av två set under namnet "Vi avgår inte - vi har inte felat".
  Plats: Restaurang Stinsvillan vid Sollentuna station. Föranmälan för garanterad plats på www.rebellen.se

  Välkommen!

     Skrivet av: Karl Radikal den november 3, 2006 01:50 EM
  Skriv en kommentar  Spara personliga inställningar?


  Bloggtoppen.se BlogRankers.com