free page hit counter

februari 08, 2006

Teslasköld i fickformat

Bullshit-o-metern slår i botten med en skarp smäll när jag läser säljsnacket för Life Technologys hyperdimensionellt oscillerande teslasköld. Ett hundra procent kvalificerat snömos bestående av en härlig blandning av new age-goja, psykobabbel, kvantfysikromantik och diverse sekteristiskt flum. Men det gör inget för den är riktigt snygg! (...och det är ju som bekant utsidan och inte funktionen som räknas...)

Nu kan priset $179 tyckas lite häftigt för en klump svarvad och eloxerad aluminium, men tydligen är såna grejor ganska dyra. Om man inte känner något behov av auraförstärkning, DNA-föryngring, takyonenergistimulering eller energibalansering så kanske det går lika bra att gå omkring med nåt sånt här i fickan.

Efter att ha gottat sig i Life Technologys hemsida ett tag så kan det vara bra att återställa lite av den mentala hälsan genom att läsa om den verklige Nikola Tesla som var en mycket intressant person.

Andra bloggar om: , ,

Skrivet av barse den februari 8, 2006 06:33 EM | TrackBack
Kommentarer

Känns som om jag visste vars den länken skulle gå...

Och ja - det är fortfarande utsidan som räknas, men inte utsidan på datorn utan människan utanför datorn. Det är hen som ska få nåt gjort.

   Skrivet av: Enar den februari 8, 2006 10:06 EM

Det har du helt rätt i Enar, men det skadar inte om verktygen som människan på utsidan ska använda sig av är snygga.

Bra (hand-)verktyg är f.ö. ofta riktigt snygga, kanske för att de är formgivna för att vara funktionella. Sen är det klart att det är skillnad på verktyg och verktyg. En Fluke är ju alltid en Fluke...

   Skrivet av: Barse den februari 8, 2006 10:12 EM

intressant om Tesla. Fick mig att tänka på fysiklektionerna i högstadiet.. och på Teylers museum i Haarlem där man har en del saker från elektricitetens barndom.

   Skrivet av: Josephine den februari 8, 2006 10:31 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com