free page hit counter

februari 08, 2006

Bloggwalk säger tack och hej

Bloggwalk lägger ner på grund av hög belastning, men för den som vill ta över så finns källkoden (php) att ladda ner på hemsidan. Det är tråkigt att Bloggwalk måste försvinna, men man får väl hoppas att det finns någon intresserad och finurlig person (eller grupp) som kan använda sig av källkoden och utveckla nya och spännande bloggtjänster. Personligen tycker jag inte att det kan bli för många innovativa samlingssidor för bloggar. Om jag hade haft en gnutta energi kvar i mitt trötta huvud så skulle jag ha rapat upp ett par tre roliga idéer på nya spännande bloggtjänster, men det får vänta till någon annan dag.

Skrivet av barse den februari 8, 2006 10:22 EM | TrackBack
Kommentarer

Det var tråkigt att Blogwalk läggs ner. Jag tyckte det var en trevlig tjänst.
Men jag håller också med om att det inte är bra om det finns för många. Det är svårt att få något samlat grepp om bloggvärlden. Eller svårt, det är omöjligt.

   Skrivet av: RS den februari 9, 2006 09:55 FM

Jo, det är lite tråkigt. Jag tycker definitivt att det bör skapas fler tjänster, och kanske kan källkoden från Blogwalk vara en hjälp till dem som är lite sugna. Problemet i det här fallet är ju att webbhotellet inte orkar med tjänsten...

   Skrivet av: Christian Davén den februari 12, 2006 09:44 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com