free page hit counter

juli 03, 2006

Lojal med den härskande eliten...
The Swedish bloggers that gathered in Stockholm are all very loyal to the Government and the ruling elite. And unlike their American namesakes, they oppose all change. But since they are socialists and communists they cannot think of themselves as anything but radicals, which is why they claim that helping the party that has governed Sweden for nearly eighty years is progressive.

Tack för det tillmälet Christopher. Jag gick på seminariet för att jag inte vill att Fredrik Reinfeldt ska styra vårt land efter valet. Om det automatiskt gör mig till regimkramare, inbillat radikal och smygkonservativ så får det stå för dig. (Det är inte bara socialdemokrater som vill slippa se Reinfeldt vid rodret...)

Om du hade varit med på seminariet hade du fått höra flera mycket intressanta föredrag, bland annat om nya och intressanta arbetsmetoder i det politiska kampanjarbetet och en mycket intressant inblick i hur det går till att driva en amerikansk presidentkandidatkampanj (och vad konsekvenserna blir om man i denna kampanj berättar att man vill försvara homosexuellas rättigheter).

Andra bloggar om: , ,

Skrivet av barse den juli 3, 2006 12:15 FM | TrackBack
Kommentarer

Jag har svårt att tolka hans bloggpost så negativt. För mig är det en post som visar på skillnaden mellan svenska nätrotare och amerikanska. Jag har definitivt svårt att se inlägget som skitsnack, om man inte är ute efter ett litet krig med pajkastning.

   Skrivet av: Åsa den juli 3, 2006 02:43 FM

Åsa: Jag tolkade inte hans inlägg över huvud taget. Om du försöker läsa vad han skriver så ser du att jag bara har återgivit det.

Jag tycker inte om när någon sätter mig i ett fack och beskriver mig i de ordalag som bloggaren Christopher har gjort.

   Skrivet av: Barse den juli 3, 2006 10:22 FM

Smutskastningen inom bloggosfären inför höstens val når nya höjder.

   Skrivet av: Lars Anders Johansson den juli 19, 2006 08:56 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com