free page hit counter

mars 12, 2007

Jag missade melodifestivalen

Eftersom vi valde att gå på bröllop i stället för att häcka framför teven i lördags så missade vi melodifestivalfinalen. Trots det så är det ingen risk att man missar vem som vann. Kvällstidningarna försökte överglänsa varandra med chocker och rasanden igår och när jag var ute och promenerade i vårsolen så såg jag denna underbara lapp pryda en reklampelare:

Personligen har jag inget mot the Ark, men jag tycker spontant bra om folk som uttrycker sina åsikter. Det borde fler göra, och om det skulle drabba ytterligare reklamtavlor så inte mig emot. Förresten tycker jag att det var en ganska svag the Ark-låt som de ställde upp med i tävlingen och jag tror att den kommer att få ordentligt med smisk i den stora tävlingen. Jag tippar på en femtondeplats.

Andra bloggar om: , ,

Skrivet av barse den mars 12, 2007 08:00 EM | TrackBack
Kommentarer

vadå inte utrycker sina känslor? .. kolla på intervjuen på svt.se på höger sida kan du trycka på melodifestivalen. där kan du se hela finalen ,alla bidrag som har varigt med, intervjuer, från efterfesten , bakom kulisserna och mycket mer!

   Skrivet av: Hanna den mars 16, 2007 12:04 FM

the ark va ju bäst.. vilket annat bidrag sulle du ha skickat istället ?. om något bidrag har någon chans så e det dem.

   Skrivet av: lisa den mars 16, 2007 12:07 FM

Borde inte Paddy Mcaloon vara med som en stjärna på din himmel?? Jag hittade en länk till klippet där Paddy och Jimmy Webb sjunger duett på din blogg för ett tag sedan...tack för den. Jag har kollat på den 23 gånger hittills. Snack om magi.
Ja, som du märker har detta inlägg inget med The Ark att göra utan jag vill bara tacka för Webb/Paddy tipset!

/peter

   Skrivet av: Peter Å den mars 16, 2007 09:32 FM

Hanna: Jag tror vi talar förbi varann. Jag har inget emot the Ark.

Lisa: Kanske den där skolfröken? Ärligt talat så är jag fortfarande arg och bitter för att inte Carola vann den internationella tävlingen ifjol. Hata finnar med gummimasker!

Peter Å: Självklart borde Paddy finnas med på min stjärnhimmel. Jag tror det beror på att jag inte hittade någon bra länk att lägga in, men McAloon/Webb-videon är ju rätt bra faktiskt...

   Skrivet av: Barse den mars 16, 2007 10:55 FM
Bloggtoppen.se BlogRankers.com