free page hit counter

april 12, 2007

Opera 9.2

Opera 9.2 släpptes igår. Ladda ner nu och testa alla nya sköna features i världens bästa browser (eller vänta ett halvår på att funktionerna ska komma som plugins till Firefox, eller ett år eller två innan de letar sig in i nästa version av Internet Exploder). Testa t.ex. speed dial-funktionen som är enkel men ändå helt genialisk. Nya utvecklarverktyg (som DOM-browser och CSS-editor) är också inbyggda i 9.2:an. Ladda nu, den är liten, gratis och blodigt snabb!

Andra bloggar om: , , ,

Skrivet av barse den april 12, 2007 08:51 FM | TrackBack
Kommentarer

Den är litet för bloatad för min smak. jag vill ha en webbläsare, men visst är Opera bra...

   Skrivet av: Bengt den april 12, 2007 09:28 FM

Opera är 6.2 Mb och den går att använda som en vanlig (blixtsnabb) webbläsare. Om man tycker att funktioner som man inte har använt innan eller inte har i sin IE eller Firefox är bloat så får man väl tycka det. Det viktiga tycker jag är att produkten är snabb, lättanvänd och gör vad den ska.

Man behöver inte använda RSS-läsaren, mailklienten, Bittorrent-downloadern, CSS-editorn, flikarna, gesterna, den överlägsna bokmärkeshanteringen, klient-stilbladen, trollstaven, speed dial, snabbnavigeringen, den suveräna direktsökningen i webbsidor och alla de andra finesserna som man får med. De finns där, men de stör inte. Om man är van vid IE eller Firefox så funkar den på precis samma sätt, allt det andra är bara bonus som man kan använda om man vill, inget som tvingas på en.

(Oj oj... Jag har visst förvandlats till en Opera-taliban! Håkon och norrmännen måste har hjärntvättat mig.)

   Skrivet av: Barse den april 12, 2007 09:58 FM

Jag är benägen att instämma I det. kiziland

   Skrivet av: Jim Harxmon den juli 30, 2019 08:21 FM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com