free page hit counter

augusti 03, 2007

Sommaren

Nu är semestern nästan slut. Det har inte blivit särskilt mycket bloggat (och det känns ganska skönt om jag ska vara ärlig), men lite annat har jag hunnit med under semestern. Framför allt har jag hunnit med att umgås med familjen och försökt lära känna den nyanlända dottern, som tyvärr inte verkar ta den här lära känna-grejen på lika stort allvar som jag. Hon sover mest och när hon är vaken så stirrar hon mest oförstående på mig när jag försöker snacka om allvarliga grejor. Hon är fin och mysig i alla fall och vi tycker om henne massor.

Sen har jag hunnit läsa lite böcker också. Den där Harry Potterboken var ungefär lika rolig och läsvänlig som de tidigare böckerna, men den satte väl inga djupare spår. Jag har börjat läsa "the Bartimaeus trilogy" på inrådan av en polare och den är lite roligare och med en gnutta svartare humor än Potter, men kanske inte lika sidvändar-spännande. Dessutom läste jag igenom Erlend Loes Expedition Shakespeare. En spännande och galen bok som handlar om de dolda meddelanden som organisten Petter Amundsen har hittat i Shakespeares första folioupplaga. Det ska bli intressant att se dokumentären om skattjakten som kommer på SVT snart och det ska bli spännande att se om Dan Brown gör en ny "Holy Blood, Holy Grail" av det här källmaterialet.

Bortsett från läsande och bebismys så har jag och sonen alldeles nyligt upptäckt geocaching som är en perfekt förälder-barn-hobby. Jag har också meckat lite med propellern också, men det tar mycket tid, så jag försöker timeboxa och gör ett experiment då och då. Några tusen bilder med kameran har jag också hunnit knäppa. Om jag bara hade tid och ork så skulle jag lägga upp några fotoalbum på nätet, men det har tyvärr prioriterats ned (tillsammans med pianospelandet och tusen andra grejor som jag skulle vilja hinna med att göra). (Bjussa mig på Lightroom så kanske jag tar mig i kragen och börjar lägga upp lite bilder!)

Nåja, på måndag börjar jobbet om och då blir det till att dra ner lite på fritidsaktiviteterna. Bokläsandet kommer jag i alla fall att hinna med på tunnelbanan till och från jobbet.

Skrivet av barse den augusti 3, 2007 12:36 EM | TrackBack
Kommentarer
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com