free page hit counter

december 12, 2007

Sju önskningar

Ja, det börjar vara ett tag sedan jag bloggade här. Jag skyller på dåligt med tid. Hur som helst så har Prästflickan utmanat mig att skriva sju önskningar och det måste jag väl kunna klara av.

Regler: Skriv en önskelista med sju önskningar. Motivera dem, kort eller långt. Tagga sju bloggare som ska göra detsamma.

1. Hälsa. Jag är så fantastiskt trött på att vara förkyld och ha ont i bihålorna och näsan hela tiden så det går nästan inte att beskriva. Nu har jag bestämt mig för att bli frisk om det så ska betyda att jag ska sova mig igenom hela julhelgen och överdosera vitaminer och citrusfrukter tills jag blir gul över hela kroppen.

2. Friska och lyckliga barn och dito fru. Jag önskar att mina älsklingar ska få vara friska, glada och harmoniska. Punkt!

3. Tid. 48 timmar per dygn skulle passa alldeles utmärkt för mig. Då skulle man kunna sova 8-10 timmar per natt och ändå få en massa tid över till att göra allt det där man vill och/eller behöver göra (som t.ex. att blogga).

4. Gemensamt ägda produktionsmedel och rättvist fördelade resurser.

5. Att alla idioter flyttar till ett och samma ställe och lämnar oss andra i fred. Kan vi inte göra ett semesterparadis för diktatorer, girigbukar och diverse slemgubbar och gummor och sedan låsa om dem och slänga nyckeln i sjön?

6. Allmän skärpning! Jag önskar att vi alla kan ta oss i kragen och shejpa upp den här röran som vi har försatt oss i. Det borde inte vara så komplicerat om vi bara bestämmer oss för vad som egentligen är viktigt.

7. Ett stort och fint hus. Att det ska vara så svårt att hitta ett bra hus...


Jag kommer inte att utmana någon annan bloggare, men den som vill får självklart ta sig an uppgiften. Önska på ni bara!

Skrivet av barse klockan 10:12 EM | Comments (2) | TrackBack | Hittat på nätet