free page hit counter
Kommentarer: Framsynt tillväxtkommun eller trångsynt norrlandskommun?

Jag hatar Skellefteå AIK. Mest för att alla älskar dem och vill slänga ut hur mkt pengar som helst på kommersiell elitidrott. Den enda budget (well, våran skattehöjning var ju också bra...) som var bra på budget-KF nyss var mp:s, där de ville lappa ihop hockeyladan (45 mille) istället för att lyxa till den (90 mille). Men problemet med Vänsterpartiet är inte att vi är odemokratiska, utan tvärtom; att vi är demokratiska. De som var på just det mötet just vid den omröstningen var hockeyskallar. Alltså röstar vi som "majoriteten" i partiet tyckte.

Bokbussnedläggningen är en flopp utan like, och det måste vi försöka göra något åt. Genom att ge kulturnämnden mer pengar, för vi vill inte styra över hur KN prioriterar, det måste de vara bäst på.

Sedan har vi dessutom ett visningsmagasin (magasinett.nu) som definitivt måste till om vi inte ska lägga ner museets samlingar.

   Skrivet av Enar at november 18, 2004 11:01 FM

Hata är väl ett starkt ord som man bör spara till såna som verkligen förtjänar det (som till exempel Löven), men visst kan man tycka att AIK är ett gäng bortskämda barnrumpor. Jag tycker att man ska vänta med ihoplappningar eller till-lyxningar av isladan till dess att de verkligen har gjort sig förtjänta av det (läs: gått upp i elitserien).

   Skrivet av Barse at november 18, 2004 04:18 EM

Sant. Jag hatar inte SAIK (personerna), jag hatar saikandet (religionen).

   Skrivet av Enar at november 18, 2004 07:39 EM
Skriv en kommentarKom ihåg personliga inställningar?