free page hit counter
Kommentarer: Idioter!

Anledningen att släcka ner är att få loss frekvensutrymme för typ wlan och annat mer eller mindre behövliga saker som t.ex. DVB-H som ger dig möjlighet att titta på TV i upp till 200 km/h.

3G är i sig själv inte dumt men tankarna att bygga ut så in i bomben var helt fel. 3G i stan och Edge/CDMA-450 på landsbygden hade varit effektivt och förmodligen lätt att få lönsamt. Kom ihåg att alla verkade vara fullkomligt galna just auktionen på 3G var och skapade ett exceptionellt kostnadstryck. Telias bud var det enda som var i närheten av realistiskt, Tres bud var fullkomligt orealistiskt i tid och omfattning men lönade sig.

   Skrivet av Mr Hanaga at december 23, 2004 11:10 EM

Där har du nog problemet i ett nötskal. Om du frågar 100 personer på stan vad de tycker borde förbättras vad gäller TV så tror jag att ungefär 0 personer svarar att de vill kunna "titta på TV i upp till 200 km/h".

Jag tror att de flesta är helt nöjda med tekniken. Man ser rörliga bilder och hör ljud. Det som däremot skulle kunna förbättras nästan hur mycket som helst är själva innehållet. Vem bryr sig ett skit om man kan se extreme makeover i 30 kanaler med superduplex-stereo-surround och digital maxibild när det fortfarande bara i grund och botten är skräpteve som vi får se?

   Skrivet av Barse at december 24, 2004 10:59 FM

Skönt med lite reaktionärgnäll från dig också. Det är jag den förste att välkomna, så gnällig som jag brukar vara. Men hur är det egentligen för vanligt folk - är det så otäckt? Man köper en burk och allt är som vanligt. Enda tricket är att låta bli att hoppa på något av abbonnemangen. Eller?

   Skrivet av Enar at januari 3, 2005 09:07 FM
Skriv en kommentarKom ihåg personliga inställningar?