free page hit counter
Kommentarer: Topp tre - Luktisar

Suddisar med skelettlukt? Hur luktar dom? Det låter ju helt fantastiskt! :-)

   Skrivet av felix at februari 15, 2005 10:42 EM

Jag tror faktiskt att de hade en svag doft av lakrits, men jag är inte säker. Jag vet att jag hade skelett-märket, men jag tror att doften var rätt svag och svår att placera. Kanske luktade den faktiskt skelett!?!

   Skrivet av Barse at februari 15, 2005 10:47 EM

Fantastiskt! Jag har inte tänkt på luktisar på många år, men nu översvämmades av minnen av dem.
Det var ju faktiskt hur kul som helst att samla, skrapa och lukta på!
Tycker dock att Popcorn-luktisen borde hamnat högre upp på listan. :)

Shit, vad knasigt 80-talet var egentligen.

   Skrivet av mawal at februari 16, 2005 09:09 FM

Om någon är intresserad av obrutna originalförpackningar luktisar; både Trend "Stinky Stickers" och CTP "Sniffys" så har jag att sälja.
maila: anders@plastfickor.se
för mer info.
Alla har lukten 100% bevarad = american quality

   Skrivet av Anders at februari 18, 2005 08:55 EM

Jag är 30 år och jag var också med när luktisarna var populära. Jag har faktiskt haft kuriosa-tankar på sistone, nämligen bananmärket vilken var min favorit. En dag fick jag för mig att jag skulle testa att söka på nätet efter luktisar. Det var så jag kom hit.

Har nu beställt 8 st. förpackningar av en tjej på Tradera.se
61:- inklusive frakt. Jag vet inte vem som tillverkar luktisarna, men av bilden att döma så är bananmärket detsamma som på 80-talet. Någon som kommer ihåg? (kolla länken) Har inte fått dem än. Skulle ta några dagar.

Mmmmm, banan..

   Skrivet av Glenn at april 30, 2005 09:44 FM

Hej,

Hittade min gamla luktis samling då jag röjde vinden i föräldrahemmet för ett par år sen. Till min stora förvåning satt doften kvar lika starkt som en gång för lääänge sedan. Flashbacken till min barndom var något i hästväg, helt underbart!
Dessa små tingestar var magiska när jag var barn och fashinerar mig än idag. För en tid sen blev jag pappa till två ! ;) små underbara tvillingpojkar och jag ser fram emot den dagen då jag kan plocka fram min stora samling i mint condition och återuppleva magin med mina söner.
Kul att det finns fler som minns det ljuva åttiotalet.

   Skrivet av Calle at juli 3, 2005 01:44 FM

Åhhh.. underbara 80-tal!
=Synth, "fantasi"- filmer(t.ex Neverending Story, Candy Candy-Mangafilm), disco-rök(med lukt..),Hårspray,STARLET,Mystik,neon, glada färger,Hubba Bubba..,Eddie Murphy,Madonna(då) luktsuddigum och LUKTISAR!!
Ja, min samling luktisar har jag självklart kvar! Skulle någon sälja dessa i affär igen skulle jag köpa dem! Tror att de finns i USA som allt annat. Tyvärr gav de allergiska reaktioner på vissa (ngn i Finland dog..)så de blev förbjudna!
Kram alla 70-talister!

   Skrivet av ACKI at juli 24, 2005 06:10 EM

Om ni vill köpa oanvända, inplastade original-luktisar från 80-talet med all doft kvar (både Trend och CTP) så har jag precis öppnat en webbshop för det: http://www.andersserier.se/luktisar/ .

   Skrivet av Anders L at april 23, 2008 10:18 FM