free page hit counter
Kommentarer: Barseblog avslöjar fuskaren!

Jag måste säga. Vilket tilltag att dopa sig i bloggvärlden. Själv har jag slutat bry mig var jag hamnar på Intressants topplista av de skäl som du anger ovanför. Man ska skriva om pittar och vaginor för att få hög trafik. det intresserar inte mig.

Jag skriver helt enkelt om det som jag tycker är kul och ibland för att röra om i grytan.

   Skrivet av Bengt at februari 16, 2005 06:04 FM

Jag har inget att säga till mitt försvar annat än att jag blev förförd över den nya trafik som kom till min blogg tack vare mitt lömska tilltag. Självklart vill jag använda min webblogg till att skriva saker som är intressanta och som jag själv skulle vilja läsa, men utan trafik så känns det lite som att stå och ropa i öknen.

Allt snack om nollbloggande sådde väl något frö av bloggpenisavvund i mitt undermedvetna skulle jag tro...

   Skrivet av Barse at februari 16, 2005 07:27 FM

Att inte pinga allt är ett bra sätt att få mer klick per inlägg. Men det är inte fusk tycker jag. För från början var det åtminstone inte tänkt att man skulle pinga allt, därav namnet intressant. Så har jag uppfattat Johans idé med intressant i alla fall.
Tänkte bara säga att jag läser din blogg dagligen, men är lite lat med att skriva kommentarer. Så en nollblogg är Barseblog verkligen inte.

   Skrivet av Chadie at februari 16, 2005 08:53 FM

Ha-ha!!! Jag har aldrig besökt din sida förut och nu gjorde jag det. Skulle tro att med det här inlägget får du mycket trafik i fortsättningen. Var det en plan? :-)

Från en som tycker det är kul att ligga på topplistor, men aldrig skulle fuska för det. Då är det ju inget kul... Man vet ju själv. Innerst inne. Eller hur?

   Skrivet av Monica at februari 16, 2005 11:19 FM

Chadie: Tack för din uppmuntran! Du har helt rätt om intressant också, man ska bara pinga det man tycker är just intressant. Då blir det en intressant sajt att besöka och alla som pingar får fler besökare på sina bloggar.

Monica: Nja, någon plan var det inte mer än att jag från början hade lite tankar om att skriva om topplistan och hur man kan lura den, men sedan så blev jag girig och tyckte det var spännande att ligga på topplistan. Det ångrar jag och dessutom var det inte särskilt kul innerst inne precis som du säger. Nu ska jag blogga vidare utan doping.

   Skrivet av Barse at februari 16, 2005 12:31 EM

Äh, vem bryr sig? Klocklös låg etta på nån av listorna vid nåt tillfälle (utan fusk!! :) ) och visst, det var kul men nu kollar jag väldigt sällan topplistorna överhuvudtaget.

   Skrivet av Mats Andersson at februari 16, 2005 06:12 EM

Det ska nog jag också göra. Sluta glutta på topplistorna hela tiden alltså.

Jag har installerat StatCounter och det är ju en mycket bättre mätare på vad som händer. Då behöver man inte jämföra sig med andra bloggare utan man kan se hur ens egen besökarskara utvecklas och varifrån folk kommer. Det är alltid bättre att tävla mot sig själv.

(Mitt outtalade mål för tillfället är att försöka blogga minst ett inlägg om dan och gärna hålla ett snitt på över 40 inlägg i månaden framöver. Dessutom har jag börjat skriva utkast och spara undan dessa så att jag har lite framförhållning och kan putsa lite mer på inläggen innan jag postar.)

   Skrivet av Barse at februari 16, 2005 06:22 EM

"Bloggpenisavund" måste vara dagens bästa ord... Jag är totalt obrydd vad gäller debatten om fusk och inte fusk (hey, vi lever i en värld som ständigt uppmuntrar till utnyttjande av systemens svagheter). Men du gav mig ett bra ord där! Jag är så pass ny i bloggvärlden (iaf om man ser till blogg i modern betydelse, dagbok på internet skrev jag redan 1996) att jag inte hunnit se särskilt mycket av det hela. Men debatten liknar den som MP3.com drogs med, den gången jag avslöjade hur fuskare kunde ta sig högst upp på listorna och därmed tjäna hundratusentals kronor på bara några månader. Starkt gjort att berätta om "fusket" själv, det ska du ha all heder för. =)

   Skrivet av Andreas at februari 19, 2005 06:33 EM

Jag förstår hur du kände iaf. Att veta att folk läser det man skriver känns viktigt även för mig. Därför tittar jag på min statistik lite då och då. :o)

Ett tips är att posta hos andra bloggar och skicka med din länk. På så vis lägger du små frön lite här och där. Tar längre tid, men är lite ärligare kanske ;o)

   Skrivet av Mattias Dahlberg at februari 24, 2005 09:40 EM

Jag förstår hur du kände iaf. Att veta att folk läser det man skriver känns viktigt även för mig. Därför tittar jag på min statistik lite då och då. :o)

Ett tips är att posta hos andra bloggar och skicka med din länk. På så vis lägger du små frön lite här och där. Tar längre tid, men är lite ärligare kanske ;o)

   Skrivet av Mattias Dahlberg at februari 24, 2005 09:41 EM

Vaddå, åh jag fattar inte alls detta med att pinga eller sånt, sökte på pinga och hamnade här. Brukar pinga på nyligen och på intressant men skulle gärna kolla in nåt annat ställe men känner mig helt ensam i blogg världen... vart pingar man? Och varför vill man vara på nån topplista, det e ju bara fuskare som e på topplistor ;-)

   Skrivet av pernilla at september 27, 2005 10:01 FM
Skriv en kommentarKom ihåg personliga inställningar?