free page hit counter
Kommentarer: AdSense-TradeDoubler 1-0

Vart har du de annonserna? jag ser dem inte. Min lilla ad-sensare har dessvärre inte gett nåt.

   Skrivet av Johnny at mars 17, 2005 04:46 EM

Om du klickar på en direktlänk till inlägget (där det står: "Skrivet av barse klockan 04:36 EM" så hittar du adsense-grejen längst ner på inläggets sida. Ganska diskret om jag får säga det själv.

   Skrivet av Barse at mars 17, 2005 04:50 EM

vad kan du göra med pengarna? Det måste bli ganska dyrt att få ut dem i svenska kronor. Kan man få amazon-checkar för dem?

   Skrivet av Jonas Bergenudd at mars 17, 2005 05:10 EM

Jag gissar att man kan flytta pengarna till nåt PayPal-konto eller nåt liknande (om några år när jag har kommit upp i $20 eller vad nu den lägsta gränsen för uttag är...)

   Skrivet av Barse at mars 17, 2005 07:12 EM

Jag klickar lite då så du får lite mer cents ... :-P

   Skrivet av Svensson at mars 17, 2005 07:57 EM

Tack! Dina klick och all extratrafiken från P3-recensionen har gjort att jag har dragit in hela 71 cents hittills idag!

   Skrivet av Barse at mars 17, 2005 08:31 EM

Hej och tack før bra och intressant blogg!

Hade samma problem med TradeDoubler (dvs ingen verkade klicka på lænkarna), men insåg (efter lite letande i menyerna) att man i TradeDoubler måste registrera VARJE sida som man har reklambanners/textlænkar på.

Dvs om du ex. haft tradedoubler-reklam længst ner i alla ENSKILDA inlægg på din blogg, som detta te.x, så funkar det inte med Tradedoubler eftersom du inte har reggat just DEN specifika adressen...løsningen ær att ha reklamen på huvudsidan, som jag ser det...dvs i mitt fall somnlosanatter.se (och æven typ about-sidan -om mig-). Det viktiga ær att du i TradeDoubler skriver in ALLA sidor dær du har TradeDoubler-reklam....usch jag låter som att jag jobbar på TradeDoubler :-) Klickar på dina lænkar hær så får du några cent :-)

   Skrivet av moje at mars 18, 2005 02:54 EM

Tack (för uppmuntran och reklamklick)!

Jag upptäckte det där med att man var tvungen att registrera varje url separat och det gör det närapå omöjligt att få annonserna att fungera. AdWords käns både enklare och mer lönsamt eftersom man får pröjs för klicken vilket man väldigt sällan får av TradeDoubler.

   Skrivet av Barse at mars 18, 2005 08:24 EM