free page hit counter
Kommentarer: Topp tre - företag som hatar barn (och barnföräldrar)

Som jag har undrat :) Jag som (ännu) inte har begåvats med egna barn kan också bli nyfiken på vilka företag som evetuellt är topp tre bra. Skulle det kunna vara IKEA, McDonalds och föräldrakooperativet Smörblomman?

Varför har du förresten så snygg blogg, coolt bloggnamn och underfundig underrubrik? Andra bloggare kan ju bli ledsna och avundsjuka. (Ja, inte jag naturligtvis, men jag känner en kille som är lite lätt tunnhårig och snackar en hel del som... ja, du förstår nog)

   Skrivet av Håkan (hakke) at mars 23, 2005 05:30 EM

Topp tre bra företag? Det har jag inte funderat på. Kanske blir det en topplista om det lite senare. Just nu kan jag bara komma på mitt lokala Konsum på Kristineberg där personalen alltid är trevlig och hälsar på både mig och sonen. En gång när hans tålamod tröt och väntan i kassakön blev för lång så fiskade kassören fram ett litet kramdjur som sonen fick för att mildra ilskan och långtråkigheten. Sådana saker är värda mer än all tv-reklam i hela världen.


Tack förresten! Utseendet på bloggen har jag till största delen snott, likaså undertiteln (som egentligen är en titeln på en låt av Mullhippiar Neffsonsson). Inte ska han bli avundsjuk, den där tunnhårige killen, han får göra som jag och sno lite snygga grejor här och där och remixa det så att det känns eget. :-)

   Skrivet av Barse at mars 25, 2005 01:07 EM