free page hit counter
Kommentarer: Femman v.15

Jag är inte helt säker på att jag varit död och begraven. Jag är lite rädd för att jag hade rationaliserat till alltihop så att den där nazistgrejen inte verkat så dum. På den tiden hade jag ju inte haft dagens facit att gå efter. Och isf hade jag nog varit en ganska duktig nazist. Otcäkt men jag misstänker nog att det mycket väl unde varit så. Är inte alls säker på att jag känt igen ondskan. Men det är ju skönt om andra gör det.

   Skrivet av Enar at april 25, 2005 03:48 EM

Nu tror jag att du underskattar dig själv.

Jag hävdar absolut inte att jag skulle vara modigare än någon annan. Jag hade bara haft svårare att hålla tand för tunga _om_ jag hade insett det galna i ideologin och då hade säkert både jag och de som står mig nära fått betala för min lösmynthet. Jag hade förmodligen sagt vad jag tyckte innan jag reflekterat över konsekvenserna av mina ord.

   Skrivet av Barse at april 25, 2005 04:28 EM

Det är inte ditt mod jag ifrågasätter, men om det stämmer att du pratar före du tänker är det ju bra - då finns det ju en chans ju. Jag är bara rädd att jag skulel tänak för länge.

   Skrivet av Enar at april 25, 2005 08:17 EM

Tjoho! Jag fick en kommentar! :) Tackar! Du är den första och enda som har kommenterat min blogg. Ska ta och fixa till designen senare också, kanske skulle man försöka provocera lite mer också, så folk skriver tillbaka? ;)

Hm. Bra femma idag..... fick mig att fundera lite utan att komma fram till något. Jag vet bara en sak (som inte alls har något med dina frågor alls att göra), ifall jag fick träffa en person, död eller levande, skulle det vara min kära avlidna farfar. Jag hann aldrig lära känna honom som vuxen och jag är riktigt nyfiken på vem han var....
*vinkar och skickar kram*

   Skrivet av Nina at april 26, 2005 01:01 EM