free page hit counter
Kommentarer: Landet långt bort.

Han kanske tjänade pengar på nåt annat än mat? Jag har hört att det finns mindre nogräknade krögare som häller pä med "sidoaktiviteter" av den mer ljusskygga arten...

   Skrivet av Barse at juni 10, 2005 09:38 FM

Vem hade kunnat gissa att det kan gå till så på en restaurang. Fast så skulle det förstås aldrig kunna gå till i Sverige. *hrmm*

   Skrivet av Håkan (hakke) at juni 10, 2005 09:57 FM

He he, påminner om när jag kom till ett ställe där jag skulle styra upp barverksamheten. Den vodka som skulle användas till snaps och drinkblandning var Explorer...den sjönk markant i åtgång efter att jag kom dit ;-) (till en bättre vodkas fördel alltså...)

Det låter som att krögaren och köksmästaren var släkt med varandra... ;-) Kul att läsa om äventyr i krogbranschen, själv har jag klarat mig från riktiga träskställen..

   Skrivet av Günther Fliesenburgh at juni 10, 2005 11:27 FM

Jo då, visst fanns de en sido verksamhet. Tydligen med mest verksamhet i Baltikum av vad jag hörde.

Ta de lugnt, jag har inte kommit in på Sverige än :-)

   Skrivet av Kocken at juni 10, 2005 11:28 FM

*aaaargh* Huga. Undrar om jag tors fortsetta lesa dina bloggar.
;)

   Skrivet av Gudfadern at juni 13, 2005 05:21 EM

Krögaren å köksmästaren var inte släkt. Köksmästaren hade oxå precis börjat och gjorde sitt bästa för att få de bra. Så hatten av för honom.

Klart du ska läsa, de är inget läskigt ;)
Däremot kanske du ska börja fundear på vart du går ut och äter, eller om du ska göra de igentligen. Men snart kanske systemet med en "sur" och en "glad" gubbe kommer till Sverige, vi får se.

   Skrivet av Kocken at juni 15, 2005 07:40 FM