free page hit counter
Kommentarer: Carola: - Jag är i extas...

Carola har ju vunnit två gånger förut, och det ledde ingenvart. Jag tror inte den här gången blir annorlunda.

   Skrivet av isecore at november 28, 2005 11:40 EM

Nä, det blir nog inte det, tyvärr. Ibland önskar jag att hon kunde göra sig av med den där glansiga sekt-blicken, det väna, hjärntvättade röstläget och bara sjunga arslet av allihopa. Hon har de artistiska resurserna. Synd bara (både för oss och för henne) att hon är på en helt annan planet, rent mentalt.

   Skrivet av Barse at november 29, 2005 10:02 FM

Jag älskar Carola, hon har en fantastisk röst! Men låten var inte bra, och jag hoppas verkligen inte att hon går vidare till Aten. Hon kommer aldrig lyckas där nere. Har hörs några andra länders låtar nu, nä det kommer inte gå bra för henne.. Skulle kanske gjort det för 10 år sedan, men inte nu. Det ska vara "turklåtar" om du förstår. Eld, trummor och allt sånt där.. Jag hoppas BWO, Rednex, The Poodles eller Magnus tar hem detta.

   Skrivet av tingilya at mars 15, 2006 12:39 EM

Snick-snack! Carola kommer att sparka stjärt, både i den svenska finalen och i den stora eurovisionstävlingen, tro mig. Visst hade det varit roligt med Poodles som det svenska bidraget men jag tror att bred och folklig slår skön och lätt ironisk varje gång.

   Skrivet av Barse at mars 16, 2006 11:24 FM

Jojo, Carola vann. Det var väl inte så svårt att förutse. Det kunde jag ha berättat för ett år sedan om jag bara vetat då att hon skulle ställa upp i år.

   Skrivet av Barse at mars 18, 2006 10:04 EM