free page hit counter
Kommentarer: Dyra drömprylar

Boktips?

http://www.adlibris.se/product.aspx?isbn=9170553262&s=1

Hälsningar,
Josephine - linslusen
(nya kalendern blev klar igår)

   Skrivet av Josephine at december 9, 2005 04:50 EM

Tack för boktipset! Det är roligt att det börjar komma lite intressanta böcker om bloggar. För ett par år sedan när jag frågade om bra böcker om bloggskrivande på bokhandeln så tittade de bara frågande på mig. Jag gissar att responsen skulle bli något annorlunda om jag frågade idag.

Coolt med egen kalender förresten! Kostar det något att ha en Cafe Press-butik eller är det bara revenue sharing för hela slanten?

   Skrivet av Barse at december 9, 2005 07:16 EM

Att ha en cafepress butik kostar i princip bara de prylar du beställer till dig själv + porto. Om man inte lyckas saluföra sina grejer effektivt så säljer man otroligt litet, på den lilla summan drar de numera 5% i ngn avgift (?) och de pengar som hamnar där tenderar man att själv göra av med när man beställer ännu fler kalendrar till sig själv... Kanske hade jag kunnat fixa billigare tryckning här hemma, MEN - och det är det stora plusset tycker jag med ett företag som cafepress, de sköter allt. Jag Behöver inte ligga ute med pengar, ha ngt stort lager med grejer (som aldrig blir sålda), hålla reda på paypal och postbox betalningar, posta grejer till köpare - allt det jobbet ligger hos dem. Jag måste bara se till att ha bra bilder och att de har exakt rätt format för den produkten där de ska tryckas.
Det enda jag saknar nu är möjligen ett "eko-sortiment" med t.ex. biologiskt rättvisehandlad bomull i tröjorna... Kalendern från 2005 finns fortfarande att beundra hos din frus farföräldrar ;-)

   Skrivet av Josephine at december 9, 2005 09:55 EM