free page hit counter
Kommentarer: Resfeber

Jag lider av resfeber också, letar fakt efter detta på nätet men får också bara upp resebolag. Jag gillar att resa, eller snarare gjorde, varje gång jag numera ska ut och resa ballar magen ur och jag spyr och är nervös innan resorna.
Vad jag dessvärre inte vet är hur resfeber uppstår - Enligt min farmor är det en fobi som kommer, ibland växer den bort och ibland måste man söka hjälp för den...

   Skrivet av Josefin at januari 17, 2006 04:26 EM

Jag lider också av resfeber. Någon dag innan vi ska resa brukar jag tänka, tänk om jag får åksjuka och måste sitta och spy på planet. Men jag får bara Åksjuka i bil. Sen kan jag tänka att tänk om jag får resfeber och måste sitta och spy på planet. Det har hänt en gång. sen kan jag vara orolig om jag ska vakna tidigt, jag gillar INTE att stressa. Nu ska vi åka till USA men det känns inte som resfeber längre. Jag tror att den håller på att växa bort. Men det blir alltid att jag mår bättre när vi kommer till flygplatsen eller tågstationen.Jag tror inte att man behöver söka hjälp. Men man ska bara tänka att" Det är väl bara att hänga med" eller bara lyssna på musik. Musik är avkopplande :) och sen kan man försöka tänka bra tankar om det. t.e.x vad skönt det ska bli att bara sitta på bussen, flyget eller tåget. Det är mitt tips :)

   Skrivet av Anonym at juni 23, 2009 11:37 FM