free page hit counter
Kommentarer: Bläh

YES! Brödrene Dal! Jösses vad jag saknar den serien. Jag var väl ca 7-8 år när den sändes i TV första gången. Numera finns den ju att köpa på DVD och om inte den norska kronan vore så djävulskt dyr så kanske jag skulle göra det.

   Skrivet av spidercrazy at februari 4, 2006 10:20 EM

Kul att du tipsar om Ideell Rebell. Faktum är att bandet fyller 20 år i år (men har inte spelat de senaste 9 åren). Nu blir det dock stor jubileumsspelning/fest på Musikens Hus i Göteborg den 20 maj. Kanske följer vi upp med några spelningar runt om i landet.

mvh
Karl


   Skrivet av Karl Radikal at mars 27, 2006 03:07 EM

Karl: Det var roligt att höra att ni ska spela igen! Skriv gärna en rad (t.ex. här) när ni har bestämt er om ni ska göra fler spelningar runt om i landet. Det skulle vara jättetrevligt om ni kunde boka in en spelning i Stockholm.

   Skrivet av Barse at mars 27, 2006 03:19 EM

Det går bra att samåka med Karl Radikal till spelningen i Göteborg. Karl äger en större fastighet strax norr om Stockholm vore lycklig över att få med dig i limon.

Vi andra stämplar ut från jobbet och går till festen.

Per Proletär

   Skrivet av Per Proletar at maj 3, 2006 07:40 EM

Det hade varit otroligt roligt att åka med till Götet och lyssna på er men tyvärr har jag redan bokat upp mig den 20:e. (Jag ska sitta i riksdagshuset och hjärntvättas till att bli en fullfjädrad regimförespråkare för att rädda härskarpartiet ytterligare en mandatperiod. Tror de åtminstone...)

   Skrivet av Barse at maj 6, 2006 01:38 EM

Såg att du undrar om vi kommer till Stockholm. Visst gör vi det! Nästa lördag, den 11 nov 21.30-01.00 gör vi en spelning i bäst av två set under namnet "Vi avgår inte - vi har inte felat".
Plats: Restaurang Stinsvillan vid Sollentuna station. Föranmälan för garanterad plats på www.rebellen.se

Välkommen!

   Skrivet av Karl Radikal at november 3, 2006 01:50 EM
Skriv en kommentarKom ihåg personliga inställningar?