Leningrad o Cowboys
Enar Nordvik
Tidning for andlig gackelse och fri vision

N:o 218992.
Utkommer varje helgfri torsdageftermiddag.
REDAKTION: fv. inl.bo. S.O.E. P:son, Hr. Dr. No., fv. ordf. Nord(v)ik och Ark. B.M.K. Enok.
Redaktions- och expeditionslokaler; Axvägen 11, Skellefteå.
Pennan är blind.Ords. 13:47

Senaste tidener:

@drnrdvk (x)

@drnrdvk (insta)

@drnrdvk (facebook)

Enars utseende varierar

Från bilderboken: Den sociale kameleonten och anarkitekten S. O. E. Nordvik i yrvädret en aprilafton.


Jag är Enar. Överutbildad och underarbetad arkitekt boende i Skellefteå med mina ungar Signe och Hadar. Förtjust i ord och skriver och läser lite ibland. Arbetar emellanåt, och är pappa emellanåt. Politiker är jag inte längre. Villkorligt dömd, absolutist och feminist och har nobbat medlemskap i Tempelriddareorden. Härstammar från Böle, men saknar ibland Stockholm. Har läst Betongens form och teknik 4p. Tror på Gud men inte på religion. När ni vet var ni har mig har jag förlorat.

Hyser i övrigt tämligen traditionella intressen, bland vilka följande kan nämnas: familj och släkt, skattjakt, äpplen, Cole Porter, pepparkakshus, fria encyklopedier och andra lustigheter.Lite data om hönshuset

Redaktören 2016-10-16 00:04


LÅNEBJUDANDE FRÅN "NOVELTY FINANCE INC"

Hallå!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar.

För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

Signaturen Davina Claire.
Redaktionen acceptererar inget ansvar och ansvarar ej för någon form av vinstförlust, uteblivna intäkter, materiella eller psykiska skador, förväntade besparingar eller ökade kostnader eller utlägg eller någon annan form av förlust som direkt, indirekt eller på annat sätt uppkommit p.g.a. bruk eller missbruk av våra sidor. För övrigt har vi ingenting gjort. Alltihop är en sammansvärjning. Det var inte vi. Det var den enarmade mannen. Dessutom var det inte meningen. Rösterna tvingade oss.