free page hit counter

december 25, 2004

Vad är det på var är du?

Helt plötsligt (eller egentligen för fem dagar sedan) så dök det upp en ny grunka på bloggkartan Var är du?. Grunkan kallas bloggleken och sägs vara bloggversionen av en lek som man lekte som barn. Vad denna lek skulle vara kan jag för mitt liv inte räkna ut, och hur själva bloggleken fungerar vågar jag bara gissa. Det verkar som om blogglek-skriptet var femte minut hämtar ett gäng meningar från ett antal bloggar och plockar ihop dessa till små textstycken. Resultatet blir texter som väl närmast skulle kunna liknas vid vad en påtänd, DAMP-drabbad beat-poet med klipulver i brallan skulle kunna åstadkomma. Eklektisk nutidspoesi som ganska ofta liknar rappakalja men som i vissa stunder kan bli rent av briljant (på ett rätt skruvat sätt).

Här är ett litet exempel:
"Kan man tro på Gud? Hon har en blogg som heter Emerging Communications. Men på olika sätt skickar de förtäckta meddelanden till varann."

Skrivet av barse den december 25, 2004 09:28 EM | TrackBack
Kommentarer

Någon, kanske herr Stationsvakt, nämnde något om det häromdagen. Det skulle likna den där leken där man ritar först ett huvud som man sedan viker över och så fortsätter någon med att rita överkroppen, utan att ha sett huvudet. Så fortsätter man så ner till fötterna och så får man se hur gubben/gumman ser ut.

   Skrivet av: Dennis den december 25, 2004 10:15 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com