free page hit counter

februari 10, 2005

Hej Babberiba fru spanjor

I mitt outtröttliga sökande efter sanningen så har jag hittat några nya bab(b)eriba-ledtrådar. I Gävle huserar webbyrån babberiba.se som bland annat erbjuder fotografering, webbhotell, domännamnsregistrering och webbsideskonstruktion. Inga förklaringar till var ordet baberiba kommer ifrån finns däremot på deras webbsajt.

Jag råkade också hitta artisten och underhållaren EHRMRMAEROL från Åmål som framför låten Hej Baberiba fru spanjor (mp3, realAudio) men inte heller hos honom fann jag några ledtrådar till vad ordet kan betyda. En varning till känsliga lyssnare bör också utfärdas. Hans musik är, som man säger på fackspråk, "konstig". Lyssna med måtta och tala gärna med din mamma och pappa efteråt om du känner dig yr eller illamående.

Skrivet av barse den februari 10, 2005 10:18 FM | TrackBack
Kommentarer

Jag skrev om ditt sökande efter Hey Baberiba på min blogg och har fått ett svar i kommentarerna. Kolla på http://www.mats-andersson.se/blogg/show.asp?svarsID=1025

   Skrivet av: Mats Andersson den februari 11, 2005 04:51 EM

Vilket sammanträffande! Jag började skriva på mitt sista inlägg (http://helgo.net/barse/archives/000337.html) igår kväll där jag skulle avslöja vad jag kommit fram till och skulle just till att finputsa inlägget och posta när jag såg din kommentar. Skönt att det hela har fått sin lösning i alla fall så man slipper ligga vaken på nätterna och grubbla.

   Skrivet av: Barse den februari 11, 2005 06:30 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com