free page hit counter

februari 16, 2005

Blogg-dopingens baksida och skammens rodnad

Det visade sig att Johans inlägg från gårdagkvällen inte handlade om mig utan om en annan bloggare. (Johan skrev dessutom ett snällt brev och sa att jag inte skulle gräma mig för mycket över det inträffade. Tack!)

Jag skäms dock fortfarande för mitt tilltag, kanske främst för att jag inte gick ut och berättade vad jag höll på med förrän problemet med klick-fusket började bubbla upp mot ytan. De i vissa fall ganska animerade diskussionerna kring intressant-listornas korrekthet inspirerade mig att testa min hypotes med anonymiseringstjänsterna. När försöket gav utdelning så var jag dock för glad över all uppmärksamhet som jag fått att jag medvetet valde att inte berätta om försöket. Det är detta som gör mig besviken. Jag har höga krav på mig själv och brukar tycka mig ha god karaktär. Denna incident kom som en väckarklocka för min del. Tänker man inte efter då och då och lättar lite på gaspedalen så är det lätt att bli fartblind, (även om det bara handlar om ett par veckors topplisteplacering på intressant.se).

Om någon skulle märka att jag rider iväg på mina höga hästar framöver så tveka inte att viska ett "memento mori" i mitt öra.

Skrivet av barse den februari 16, 2005 07:24 FM | TrackBack
Kommentarer

Hehe... så även den onde Barse är i bloggartagen :) Hälsa fru och barn :)

   Skrivet av: N|. den februari 17, 2005 10:37 FM

Roligt att du har hittat hit Niclas. (I bloggartagen har jag varit sen början av 2002, men inte på exakt den här adressen...)

   Skrivet av: Barse den februari 17, 2005 03:40 EM

Så det var inte du? Nähä, men det var ju bra. Vem var det då då? Äh. Spelar ingen roll. Jag tyckte bara det var snyggt att gå ut och erkänna direkt, du var tydligen lite VÄL snabb ;-) Nån blev nog lite lättad där...

   Skrivet av: Monica den februari 19, 2005 02:28 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com