free page hit counter

mars 17, 2005

Barseblog recenseras på P3!

Jag nappade på Franks erbjudande om att få sin blogg recenserad i programmet och innan jag visste ordet av så var det avklarat. Jag hann inte ens höra programmet. Jag ska försöka kolla om det går att ladda ner.

När jag och Monica (hon som har den andra bloggen som recenserades) satt och snackade i söndags så kunde vi väl inte ha trott att vi bägge två skulle skärskådas av P3:s egen bloggexpert i direktsändning bara några dagar senare.


UPPDATERING: Pust! Jag kom ju ganska lindrigt undan. Jag har implementerat ett par av tipsen som jag fick också (loggan och antalet inlägg på förstasidan).

Skrivet av barse den mars 17, 2005 07:18 EM | TrackBack
Kommentarer

Hej, Lasse, hörde inslaget, det var intressant, men eftersom jag brottades med personliga bloggproblem, lyssnade jag bara med ett halvt öra. Men jag spelade in relevanta delar och ska avnjuta dom ikväll igen!

   Skrivet av: BGAN den mars 18, 2005 08:42 FM

Du kom lindrigt ovan.

Fast var det verkligen en bloggexpert som pratade?

Monica fick oförtjänt dålig kritik.

Annica

   Skrivet av: Annica Tiger den mars 18, 2005 02:00 EM

Det var kul att höra recensionen av din blogg och samtidigt vara med och titta. Jag noterar att du tagit till dig av det snubben sa. *tittar upp till vänster på din sida*

Allt gott!

   Skrivet av: Jerry den mars 18, 2005 02:05 EM

Annica: Jo, den där "bloggexperten" verkade mest bry sig om utseendet på bloggen. Monica skriver ju grymt bra, men det sas det inte mycket om, mest en massa snack om färgerna och typsnitten och såna världsliga grejor.

   Skrivet av: Barse den mars 18, 2005 02:20 EM

Har skickat filen! Hoppas den går att ta emot.

   Skrivet av: BGAN den mars 18, 2005 04:59 EM

Läs Patricks post om "experten" och kolla hans blogg. Tycker att han verkar ha en hel del brister själv.

http://strangnet.blogspot.com/2005/03/experten-i-frank-i-p3.html

Barse: Snygg bild i loggan. Som så många sagt förut som den här experten inte verkade förstå "content is king". Kul dock att du och Monica fick litet uppmärksamhet så det inte blev de vanliga bloggarna.

   Skrivet av: Bengt den mars 18, 2005 05:08 EM

BGAN: Filen mottagen. Tackar!

Bengt: Jo, det är roligt när fler än de gamla vanliga får en chans att synas. Det bästa vore ju om det fanns ett rullande schema så att nästa gång som till exempel P3 vill berätta att bloggar är "som en dagbok, fast på nätet" så kan de få en ny färsk bloggare att prata med. Lite grann som bob hund gör med sina intervjuer. Alla ska få vara frontfigur då och då.

   Skrivet av: Barse den mars 18, 2005 08:28 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com