free page hit counter

mars 18, 2005

Vinnys pizzeria visar var skåpet ska stå


Bilden snodd av Allt om kebab

När jag gick ut för att köpa min lunch idag så upptäckte jag att jag inte hade några kontanter på mig och tyvärr kunde inte restaurangen ta mitt Visakort. - Inget problem, sa killen bakom disken, jag gör färdigt maten så går du och hämtar pengar. Efter att ha letat bankomat och hittat ett bankkontor utan uttagsautomat och en automat som var igenbommad så lommade jag tillbaka till restaurangen för att be dem att vänta med att göra färdigt maten. - Inget problem, sa killen bakom disken, du kan betala nästa gång. Smått tårögd sa jag tack och tog min mat och gick tillbaka till jobbet. Vinnys pizzeria på Drottninggatan borde vara ett föredöme vad gäller kundhantering och kundrelationer som andra företag kunde lära massor av.

Jag kommer definitivt att gå till Vinnys och handla mat ett par extra gånger eftersom de var så bussiga med mig. Goda kundrelationer lönar sig i längden, även om man kanske får offra lite grann i det korta perspektivet.

Skrivet av barse den mars 18, 2005 01:46 EM | TrackBack
Kommentarer

Ja såna ställen är guld värda, idag i Lidl och OnOff tider saknar man verkligen lite service känsla. Så självklart ska du gynna dom lite extra. Ha en skön o trevlig helg.

   Skrivet av: waverider den mars 18, 2005 02:35 EM

Såna ställen är guld. Jag köpte en julgran en gång på en mack och de tog inte kort som betalning för granar. Då sa dom typ - äh, kom imorgon och betala... man blir så häpen när människor litar på varandra - tragiskt egentligen. Så skulle det ju vara jämt.

   Skrivet av: sara den mars 18, 2005 05:08 EM

Man får väl hoppas att alla affärer och företag med snorkig personal och dålig kundhantering går i konken.

   Skrivet av: Barse den mars 18, 2005 08:30 EM

Roligt att läsa något positivt om servicebranschen det har varit lite mycket negativt nu. Kundservice är a och o för en bra business.

   Skrivet av: Günther Fliesenburgh den mars 19, 2005 12:08 FM

Jag blir riktigt rörd! Vilket ställe! Var ligger stället? Låt oss invadera dem! :oP

   Skrivet av: Mattias Dahlberg den mars 19, 2005 12:38 FM

Drottninggatan 79 om jag inte missminner mig. Maten kanske inte platsar bland i klassen lyxkrogar, men servicen är top notch!

När jag sprang in och betalade lunchen på vägen hem från jobbet så sa killen i kassan: - Tack min vän, ha en bra helg! Man känner sig verkligen som kung hos Vinnys!

   Skrivet av: Barse den mars 19, 2005 08:32 FM
Bloggtoppen.se BlogRankers.com