free page hit counter

mars 30, 2005

Inte kasta sten när man sitter i glas-Friggebo(d)

Förordnandet av Lars Engqvist som ny Svt-ordförande har resulterat i en storm av kritik på landets ledarsidor. Ledarskribenterna är arga som bin över att en före detta minister och landshövding utses till ordförande för ett statligt medieföretag. Så får det inte gå till menar man. Konstigt nog så verkar det ha varit helt knäpptyst på ledarsidorna förra gången regeringen utsåg en före detta minister och landshövding till en sån post. Jag lyckas åtminstone inte hitta en enda Google-träff på något som kan liknas vid kritik mot utnämningen av Utbildningsradions styrelseordförande, varken på ledarsidor eller på någon av extremhögerbloggarna. Det kanske är dags att tagga ner lite? Vi kan väl sätta oss ner och sjunga "we shall overcome".

Skrivet av barse den mars 30, 2005 02:41 EM | TrackBack
Kommentarer

Vilka är de här "extremhögerbloggarna"?

   Skrivet av: Dennis den mars 30, 2005 03:38 EM

Förlåt, det var okänsligt uttryckt av mig. Vad jag menade var ju förstås "nyliberala eller nykonservativa bloggar på den yttre högerkanten". Du vet säkert vilka jag menar.

   Skrivet av: Barse den mars 30, 2005 03:43 EM

Jag struntar i de politiska trätorna men jag tycker det är ett jävla uselt val att utse Enqvist till boss för styrelsen i SVT. Det är för mycket dött kött och SVT kommer inte ens våga att nysa nu när de både har Engqan och Juttan där, vars största kännetecken är att i alla jobb beordra "på stället marsch".

   Skrivet av: N|. den mars 30, 2005 05:28 EM

Eftersom jag varken känner Engqvist eller Juttan så uttalar jag mig inte om huruvida det blir propaganda-tv eller inte av Svt framöver. Däremot så tycker jag att det är märkligt att en politisk utnämning förbigås av tystnad medan nästa utlöser en veritabel flodvåg av ilska.

   Skrivet av: Barse den mars 30, 2005 05:51 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com