free page hit counter

mars 30, 2005

Nybuzzad


Buzz sparkar P3:s stjärt varje gång

Så blev man buzzad igen. På bara ett par timmar så har länken på .worst redan genererat lika många klick som P3-exponeringen gjorde på en hel kväll. (Däremot verkar Buzz-folket vara lite sämre på att klicka på AdWords-annonser för på den fronten har det inte hänt ett skit sedan i morse. Många besök på bloggen, inga pengar.) Om ett par dagar blir det lugnt och skönt här igen när vågen av nyanlända ebbar ut. Jag har inte märkt några långvariga effekter av mina tillfälliga exponeringar utan besökssiffrorna brukar trilla ner till den nivå de var på innan anstormningen. Nåja, sånt är livet...

Skrivet av barse den mars 30, 2005 10:22 EM | TrackBack
Kommentarer

Jag hade en peak av ickebloggarebesökare för ett tag sedan. Gillade det inte, för de kommenterade rätt trist och oförskämt vissa av dem.

   Skrivet av: Johnny den mars 30, 2005 10:59 EM

Jag vet vad du menar. Förra gången jag blev buzzad (Silvia-frisyren) så urartade kommentarerna ganska fort. Jag plockade helt sonika bort de värsta.

   Skrivet av: Barse den mars 30, 2005 11:07 EM

Ökningen märks dock över tiden. Fler som börjar blogga och finner ett nytt intresse. De kanske inte just besöker din blogg Barse igen så ofta som man vill, men de allt fler upptäcker bloggar.

Jag har märkt en liten svag ökning över en lång tid. Dessutom många nya bloggare. Där finner vi ökningen.

   Skrivet av: Bengt den mars 30, 2005 11:09 EM

Otäckt när "ickebloggare" kommer in i ens bekväma värld, stationsvakten? Nej, nu känner jag mig sådär elak igen... förlåt.

   Skrivet av: Enar den mars 31, 2005 10:01 FM

Enar: Jag vet - jag ä r lite jönsig när det handlar om bloggosfärens trygga, politiskt korrekta värld. Det känns tryggare så.

   Skrivet av: Johnny den mars 31, 2005 10:08 FM

I wish to show thanks to you just for bailing me out of this particular trouble.As a result of checking through the net and meeting techniques that were not productive, I thought my life was done. minesweeper download

   Skrivet av: Ruairidh Legge den november 7, 2019 01:56 FM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com