free page hit counter

mars 31, 2005

Gasen i botten Herb!


Herbert Alpert

Easy Listening-musikens portalfigur Herb Alpert fyller sjuttio år idag. Vid sidan av sin framgångsrika karriär som trumpetare, sångare och orkesterledare för Tijuana Brass så har han också varit skivbolagsdirektör (han är A-et i A&M records) och har dessutom målat tavlor och gjort skulpturer. Men sin plats i mitt hjärta har han vunnit med sin sköna lounge-musik och de vackra skivomslagen. Herb Alpert har också instiftat the Alpert Award in the Arts, ett pris till framstående personer inom dans, teater, musik, film och "visual arts".


Jag kunde inte hitta kläderna så jag tog grädde i stället...

Ett bevis på Herbs storhet är efterföljarna och kopiorna, för att inte tala om bilen. Den som inte har hört Herb Alpert & The Tijuana Brass kan bege sig till Hötorget en söndag eftermiddag för att kolla lite i LP-lådorna hos någon av torghandlarna. Chansen är överhängande att man hittar ett gäng Alpert-skivor där (till ett mycket bra pris).

Lite Herb-länkar:

Skrivet av barse den mars 31, 2005 02:15 EM | TrackBack
Kommentarer

Ja den gode Herb har man ju ett par plattor av, klart skön musik...borde lyssna mer på dom (skivorna) SKÅL och grattis Herb!!

   Skrivet av: Günther Fliesenburgh den mars 31, 2005 04:40 EM

Those guidelines additionally worked to become a good way to recognize that other people online have the identical fervor like mine to grasp great deal more around this condition. sudoku medium

   Skrivet av: Ruairidh Legge den november 7, 2019 01:54 FM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com