free page hit counter

april 01, 2005

Två små aprilskämt

Nu är det bara lite grann kvar av första April och jag har nästan inte blivit lurad på hela dan. Den enda som ens försökte och för ett ögonblick också lyckades lura mig var en kollega som sa: "Shit vilken jättestor fruktkorg som har kommit!" (Vi brukar få fruktkorgar några dagar i veckan på jobbet, men under den senaste månaden så har vi inte haft någon frukt.) Jag var halvvägs upp från stolen innan det slog mig vad det var för dag. Lite synd är det nog tycker jag eftersom det är nästan lika roligt att bli lurad som att luras.

Ett par små söta aprilskämt från nätet kan jag passa på att vidareförmedla. De kanske inte var så övertygande men de var bägge två ganska fina och välgjorda. Think Geek lanserar sin iCopulate som låter två iPod:ar mysa tillsammans och utbyta låtar. Själva mojängen ser ut att vara gjord i rosa latex och med i paketet följer också något slags iGlidmedel som man ska använda när mp3-spelarna ska gosa med varandra.

Det andra april-luret var det en kompis som tipsade om. Lokaltidningen hemma i Skellefteå berättar att det ska byggas en tunnelbana som ska bli klar till 2010. En jättefin tunnelbanekarta har man dessutom ritat med rätta färger på isladan-linjen och en photoshoppad bild föreställande tunnelbanenedgången som byggs på Möjligheternas torg. Ett klassiskt lokaltidningsaprilskämt utfört enligt konstens alla regler.

(Andra viktiga saker har också utförts enligt konstens alla regler hemma i Skellefteå ikväll. Jag hurrar och håller mina små tummar...)

Skrivet av barse den april 1, 2005 10:17 EM | TrackBack
Kommentarer
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com