free page hit counter

maj 31, 2005

Postkontoret i Windhoek

Bredbandsabstinensen blev för stor så nu sitter jag på postkontoret i centrala Windhoek och surfar en timme på deras internetcafe. Nästa gång jag går hit ska jag ta med mig cd:n med bilder och tanka upp så mycket jag hinner.

Idag har vi hunnit med att handla lite kläder och mer av den varan lär det bli innan vi åker hem. Kläderna kostar mellan hälften och en femtedel här jämfört med vad de kostar hemma. Något bra tyskt brädspel kan nog hamna i resväskan också om det finns plats över.

Imorgon ska vi åka på en sightseeingtur som heter face to face i vilken man bland annat får åka till Katutura (som är Windhoeks kåkstad) och träffa vanliga namibier. Det ska bli en spännande och förmodligen rätt nyttig exkursion som ger oss chansen att få inblick i hur livet ter sig för de som inte har det så bra som vi. Det var nära att vi hann med att göra ett kåkstadsbesök i Kapstaden, men tyvärr var vi för trötta och nyanlända. Nu har det dessutom blivit riktigt oroligt i Cape flats och de andra kåkstäderna under den senaste veckan läste jag i the Namibian. Folk börjar tröttna på alla tomma löften om förbättringar som aldrig uppfylls.

Nu börjar bredbandstiden lida mot sitt slut, men nästa gång jag kopplar upp mig med lite fart så ska jag tanka upp lite bilder så att det blir lite trevligare utseende på inläggen.

Skrivet av barse den maj 31, 2005 01:58 EM | TrackBack
Kommentarer

Tjena. Vilken långväga postning. Hoppas att allt är bra. Här i Sverige är det kallt och lite höst-aktigt.

   Skrivet av: Johnny den maj 31, 2005 02:11 EM

Haha. Jag har också bloggat från den staden. Närmare bestämt här: http://bengtsson.net/wordpress/?p=80

Bästa Internetcafét hittade jag mitt emot ett museum. Där var det billigt och bra. Kommer naturligtvis inte ihåg vad det var för museum, så du har inte så stor nytta av informationen kan hända :-)

   Skrivet av: David den maj 31, 2005 05:42 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com