free page hit counter

juni 08, 2005

Snabb-bloggning i Swakopmund

Nu har jag bara några minuter på mig så det får bli lite kort. (Vi ska käka på the Tug klockan sex.) Vi har varit runt på helt otroliga ställen i Namibia de senaste tio dagarna, bland annat camping i Sessriem med utflykter ut i Namibiaöknen och de olika vlei-erna, en fantastisk övernattning hos Heidi på Camp Gecko, lite närkontakt med pelikaner och sälar senast i morse och för bara en timme sedan såg vi några delfiner som lekte i vattnet vid piren i Swakop.

Jag kommer nog att bli tvungen att skriva mycket mer ingående om detta när jag kommer hem eftersom det är så mycket som har hänt. Om man inte skriver ner vad man har varit med om så är det risk att man glömmer eller blandar ihop allt. Som tur är finns det anteckningsböcker och internetcafeer. Även Namibia verkar ha infekterats av internetcafesjukan. Till och med i Windhoeks township Katatura och i nationalparken Etosha fanns det internetcafén. Nu måste jag springa iväg och hämta bilen och familjen och åka iväg till restaurangen.

Skrivet av barse den juni 8, 2005 06:28 EM | TrackBack
Kommentarer

Prova fyrhjuling i öknen. Hur kul som helst.
http://bengtsson.net/wordpress/?p=78

   Skrivet av: David den juni 8, 2005 07:10 EM

Kul att få läsa berättelserna från din resa, fina bilder också!!!

(men du får nog skära ner arvodet till Peter Stein och Janus....dom har inte visat sig mycket här ;-) )

   Skrivet av: Günther Fliesenburgh den juni 8, 2005 11:35 EM

Eftersom Barse diggar natur och bryr sig om moderjords vel och ve kommer han sjelvfallet inte att lyssna pa Davids tips. Forvisso finns anvisad bana pa redan totalforstord sandplett men...det finns bettre saker att roa sig med...t.ex. att se hur manga ostron man kan fa i sig egentligen...

   Skrivet av: Gudfadern den juni 9, 2005 01:42 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com